Zdravim, mam nasledujuci problem:
mam dva kusy T60tky, k tomu mam jeden disk naviac kde by som chcel nahodit z recovery diskov win. Mam aj adapter do ultrabay. Potreboval by som ho namontovat do stroja cislo 1. Tam je vsak heslo na bios ktore nepoznam (sluzobny notas). Mam k dispozicii druhy notas, ktory ma vsak zarucnu nalepku a nieje mozne na nom vymenit disk. Takze mam moznosti dat ho ultrabay a nahrat nanho win z nejakej externej mechaniky, ktoru nemam alebo klonovat z tej povodnej instalacie (kde je nahodeny win z tych recovery diskov). Akurat neviem ako postupovat a ako to klonovat a aky program pouzit. Teoreticky by to mohlo ist aj cez R&R. Dakujem za pomoc.
instalacia win z recovery diskov
instalacia win z recovery diskov
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201
Lenovo ThinkPad X201
pokial predsa do notebooku dam iny disk tak z neho win nabootuje a heslo do biosu mi ani netreba,ci? nainstalovane je tam xpcko, takze potrebujem nejaky dodatocny program..
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201
Lenovo ThinkPad X201
myslim ze je tam klasika iba heslo do biosu, pretoze mi to potom vypisalo normalne ten moj druhy disk a ze tam nieje zavadzac os, kedze bol cisty. heslo pyta pri vstupe do biosu.
Lenovo ThinkPad X201
Lenovo ThinkPad X201
disk je mozne menit aj pocas zaruky. na thinkpadoch urcite. vybrat disk, z ktoreho sa ma bootovat sa da na thinkpadoch po stlaceni F12 pri starte, netreba ist do biosu. z recovery diskov OS na ultrabay disk imho nenainstalujes. tie len vytvaraju servisnu particiu na primarnom disku z ktorej sa da obnovit "factory" instalacia.
a co ti brani zo sluzobneho vybrat disk, dat tam ten cisty hdd a nainstalovat nanho win z recovery?
a co ti brani zo sluzobneho vybrat disk, dat tam ten cisty hdd a nainstalovat nanho win z recovery?
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“