HP TM2-2151nr

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
fidajak
občas něco napíše

HP TM2-2151nr

Příspěvekod fidajak » 11 čer 2011 22:49

Koupil jsem na aukru tento notebook, byl v továrním nastavení s W7 Home Premiu v EN, zálohou (HP TOOLS, RECOVERY) oddíly jsem nechal, ale systémový disk jsem sformátoval a nahodil W7. Ted mám problémy s většinou orig. softwaru, většina instalací spadne. Drivery jsem nainstaloval, ale soft např. Webcam, Mobile soft, atp. prostě při instalaci spadnou :-( Nemůžu nikde najít Recovery manager pro W7 a ani objednat Recovery DVD, protože tento typ Tablet-PC nemá podporu na evropském trhu:-( Nemáte někdo stejný notebook, nebo Recovery DVD?
Díky za odpovědi.

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 12 čer 2011 02:42

zmáčknout něco jako F11 při staru notebooku nepomáhá ?

jinak tohle vypadá jen a pouze na tvojí vlastní neopatrnost při přeinstalování OS - proč jsi nahazoval W7 když tam W7 byly? jsou ty tvoje nové W7 legální? (s uchozováním nelegálních Win si tu ruce mazat nebudeme, to hledej jinde)
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

fidajak
občas něco napíše

Příspěvekod fidajak » 12 čer 2011 11:14

Já vím že je to moje blbost... Byly ta W7 home premiu v angličtině a to je mi na tabletu naprd... a byly legální, jenže na tuhle verzi nelze instalovat jazykové sady. Momentálně mám legální jen visty a a xp ze starých pc a ty co sem smazal z noutku. Nejde mi ani tak o rochození nových win, spíš o rady od někoho kdo má stejný model nb TM2. Jak sem psal, nechal jsem (HP TOOLS, RECOVERY) oddíly a zajímalo by mě jestli je ke stažení nějaký program jako RECOVERY MANAGER pro znovunahození a při startu se mi neobjevuje volba pro F11, může to být špatnou verzí win, nebo absencí recovery softu v nově nainstalovaných win???

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“