Notebook/Netbook=cokoliv za málo na cesty

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Howlie
občas něco napíše

Notebook/Netbook=cokoliv za málo na cesty

Příspěvekod Howlie » 04 črc 2011 14:54

Ahojte,
prosím přistupujte k tomuhle dotazu předem s vědomím, že jsem úplně blbá a note(net)booky jsou pro mě španělskou vesnicí. :)))))))))

Chystám se na hodně dlouhou dobu do anglie a potrebovala bych si s sebou vzít nějaky notebook se kterym bych se mohla bez problemu pripojit k netu kdykoliv budu potrebovat a aby kdyz uz se pripojim, tak mi baterka vydrzela co nejdéle.....taky tim, ze se budu nejspise pripojovat v ruznych kavarnach a jinde kde bude wifi tak bude často přenášen, tak aby byl spíše lehčí a odolný.
Bohužel už tak budu mít spoustu výdajů, takže potřebuji aby stál do 8000(úplné maximum) - ne, ta cena opravdu není vtip :))

dalsi vlastnosti výhodou, ale vůbec na nich netrvám:

- numerická klávesnice
- neslyšela jsem zrovna dobré recenze na Asus,Acer,Dell-ale pokud s konkretnim typem máte zkušenosti, tak se asi bránit nebudu :))
-bylo by fajn, kdyby zvladl obcas prehrat nejakej film :))

Tak to je vše......vim, ze ta cena vas bude dost omezovat, ale berte to jako výzvu :))

Budu moc ráda za jakoukoliv radu!

Děkuju :)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 04 črc 2011 15:45

uber na nárocích nebo si na něj vydělej víc peněz a ber to jako výzvu ... pokud budeš v anglii třeba rok a déle, kup si notebook až tam

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 04 črc 2011 15:48

pokud jsou preference přenášení a výdrž na baterii tak bych doporučil nějaký netbook (tím pádem padá numerická klávesnice)
např. 12" Acer 1215B http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=91447
pokud bys vydržela menší displej tak třeba 11" Asipre One 722 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=91416

všeobecně mezi netbooky různých značek moc rozdílů není a stačí vybírat podle ceny a jak se ti líbí :-) (osobně bych doporučil modely s procesorem AMD C-50, protože s některými levnějšími Atomy se můžeš napálit a používání počítače bude všechno jen ne plynulé)
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Howlie
občas něco napíše

zakoupeno

Příspěvekod Howlie » 11 črc 2011 14:51

Tak jsem si pořídila, ten první v odkazu a zatim spokojenost :) vypada to, ze splnuje vse, co sem potrebovala.....dekuju moc moc :wink:

Zpět na „Jaký vybrat notebook“