potřeboval bych pomoc s výběrem notebooku. Nějak dřív jsem se o notebooky nezajímal, až teď mě začal omezovat desktop, tak jsem se rozhodl o pořízení ntb.
Využití:
Převážně a hlavně budu pracovat s photoshopem (webdesign, tiskoviny, práce s fotografiemi). Chtěl bych si taky pustit nějaký film, i v HD a zahrát nějakou hru, kdyby byla až moc velká nuda, ale žádnou žhavou novinku, spíše nějaké starší, jako např. CoD2.
Požadavky:
RAM - 4Gib (pokud možno tak 1x4 a ne 2x2, jelikož chci rovnou upgrade na 8Gib).
Grafika - určitě dedikovaná
Uhlopříčka - 14" nebo 15"
Display - matný, lesklý? .. matný se mi zamlouvá víc, ale slyšel jsem že lesklý má hezčí barvy, ono je to v celku jedno, protože bude připojený na externí monitor a televizor.
Zpracování - převážně mi bude ležet doma na stole, ale občas bude potřeba jej někam vzít - škola např. .. takže nepotřebuji nějaký super odolný, super těžký a nezničitelný stroj, ale taky ať za chvíli není rozvrzaný, poškrabaný a uťapaný - na to jsem úplně alergický na ty lesklé sběrače otisků.
Výdrž, jak říkám, chci aby byl doma, takže bude furt v síti, ale když ho někam vemu, tak 2-3h s wifi nebo na film budou dostačující.
CENA - cca 15 000,-
Díky všem za pomoc