vaio???

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ReHu
občas něco napíše

vaio???

Příspěvekod ReHu » 30 srp 2011 12:53

Ahoj, potřebuji vybrat nějaký menší světlý (bílý nebo stříbrný) netbook. Stolní PC mám v práci (dělám sama na sebe :-), tak jen něco na cesty.
Potřebuju jen internet, občas nějaký dopis, udělat cesťáky či kalkulace apod.
Zatím vyhrává tento:
http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... -stribrny/
Nějaké doporučení?? Zkušenosti??

Moc díky.

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 30 srp 2011 21:55

u netbooků je to asi celkem jedno. pokud upustíš od toho aby byl "krásný"-bílý, tak se dá s naprosto stejnými parametry a obdobným zpracováním koupit několik alternativ o stejné uhlopříčce od konkurenčních značek, u kterých neplatíš takové prachy za to, že to má na sobě nápis SONY / VAIO, případně pořídit něco s lepšíma vnitřnostma.

jaký je cenový limit? požadavky na výdrž baterky?
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

ReHu
občas něco napíše

vaio???

Příspěvekod ReHu » 31 srp 2011 12:56

Já nepotřebuji krásný NB, ale světlý. Z tmavých barev, které mám před očima hodiny na mě padá depka.
A co se týče výdrže baterie, pokud vydrží déle, jen dobře :-).
Cena - cca do 15 tis.
Díky.

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 31 srp 2011 14:39

dobrá, beru v potaz nutnost barvy. do 15 tisíc seženeš i plnohodnotný notebook.

Chceš za každou cenu netbook (který je sice pohodlný a lehký na cesty, nicméně na druhou stranu je jakákoliv dlouhodobější práce s ním dost nepraktická)? Nebo bys byla ochotná jít do 13,3/14" uhlopricky, ktera je vetsi (ale porad jeste snesitelná, i kdyz do kabelky uz to není :)),

na vetsi uhlopricce se ti bude delat lip, notebooky jsou uz pak i výkonnější, takže i práce z hlediska rychlosti bude lepší ... a můžeš si na něm například pustit nějaký film.

pokud más i doma PC nebo plnohodnotný notebook, tak se vrátíme k netbookům (kde s restrikcí barvy buď šáhneš po tebou zvolenem SONY nebo po nějakém Asus EEE, které jsou nicméně s výkonem na tom o dost hůř).
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5

PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

Zpět na „Jaký vybrat notebook“