MSI nebo Lenovo
MSI nebo Lenovo
ahoj co rikate na tyhle dva notebooky?z pohledu vykonu pro hry ale taky kvality zpracovani.
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y570-d248064.htm
http://www.alza.cz/msi-gt683-469cs-d254826.htm#foto
a ještě nevite něco o tom MSI? nikde sem nic pořadneho nenašel jde mi hlavně o přehřivani a kvalitu zpracovani.
a ještě jeden dotaz myslite že bude stačit dvoujadrovy procesor na hry?jako i do budoucna třeba dva roky
dik za odpovědi
eventuelně mužete nabydnout jine alternativy
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y570-d248064.htm
http://www.alza.cz/msi-gt683-469cs-d254826.htm#foto
a ještě nevite něco o tom MSI? nikde sem nic pořadneho nenašel jde mi hlavně o přehřivani a kvalitu zpracovani.
a ještě jeden dotaz myslite že bude stačit dvoujadrovy procesor na hry?jako i do budoucna třeba dva roky
dik za odpovědi
eventuelně mužete nabydnout jine alternativy
MSI by som už len s principu nebral... všetky msi čo sa mi dostali pod ruku sa bud prehrievali, alebo sa človek bal na ne ruky položit... alebo to malo iné neduhy... O Ideapade Y570 je vlakno tu
FSC Esprimo Mobile M9400:CPU:T5450(2x1.66GHz) GPU:X3100 RAM:4 GiB HDD:500GB OS:Debian Testing 64bit
no něco takoveho už sem taky četl ale o tomhle MSI sem se toho moc nedočetl.chtělo by to někoho kdo ho tu ma nebo ho měl na otestovani,na tom MSI se mi libi ta silny grafika ale mam strach že nebude dost silny procesor,naopak lenovo jak sem už zjišťoval nema moc vad dobre zpracovani sice pomalejši HDD ale to bych snad přežil a ma slabši grafiku a to je ještě jakasi očesana jak sem četl tak mam strach aby nebyla moc slaba
jo diky,na to tema sem trochu koukal,zajima mě jak je na tom to lenovo s Direct 11 třeba v crisis 2 da se to hrat na vysoke detaili?s ultra ani nepočitam.
nebo třeba jak zvlada metro 2033 to je teď podle mě nejnaročnějši hra.jde mi dost o to ať zvladne Direct 11 aspoň na to vysoke rozlišeni
nebo aspoň na kolik fps

nebo aspoň na kolik fps
No tak s dx11 na vysoké detaily crysis 2 1.9patch sem hrál jako 20 - 25 fps , ale na mně tam byl poměrně častý drop třeba na 13, 14 .. takže celkem vzato neplynulé, ale ne nehratelné.
Metro 2033 sem zkoušel jenom na střední a už tam byl "neskutečný" drop. Takže to je hratelné i na střední + vyšší, ale jako že občas fotogalerie
.
Jinak některé další hry mám reporty ve vláknu, jestli máš zájem. A klidně i napiš, co by jsi chtěl testnout ještě.
Metro 2033 sem zkoušel jenom na střední a už tam byl "neskutečný" drop. Takže to je hratelné i na střední + vyšší, ale jako že občas fotogalerie

Jinak některé další hry mám reporty ve vláknu, jestli máš zájem. A klidně i napiš, co by jsi chtěl testnout ještě.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5
No hrál jsem nové hry : The hunted : Demons forge - Všecho Vysoké - 23,25 - 30 fps ... uplně krásné hratelné, né všechno musí mit přes 25 fps aby to bylo plynulé a v pohodě.
Mafia 2 : To jsem chtěl vyzkoušet, ale jaksi mi blby ty ... "pochybné verze" chápeš
.. ale zkošuel to prý cyber a také se dostal do hratelných fps.
Crysis 2: Teda šlape, ale u takových her je občas lepší se spokojit s 9dx a vše na full , než dx 11 a máš z toho leda foto album místama, což mi vadí.
GTA IV: Už se na něj chystám, ale můj kamarád má uplně stejný NB a říkal, že to hraje Vysoké + Střední.
Fear 3 , AC:Brotherhood, Dead space 2 .. všechny tyhle věci Střední až Vysoké detaily a čistě pres 30 fps.
Všechno jsem zkoušel a hrál na detaily výše uvedené a většinou bud vyplý, nebo pouze 2x AA - Vyhlazování hran. Vertical. Synch - vypnutá, stejně je k ničemu. PhysX je také pro mně nesmysl a stejně je to jenom žrout FPS na takových Notebook grafikách, takže taky off.
Mafia 2 : To jsem chtěl vyzkoušet, ale jaksi mi blby ty ... "pochybné verze" chápeš

Crysis 2: Teda šlape, ale u takových her je občas lepší se spokojit s 9dx a vše na full , než dx 11 a máš z toho leda foto album místama, což mi vadí.
GTA IV: Už se na něj chystám, ale můj kamarád má uplně stejný NB a říkal, že to hraje Vysoké + Střední.
Fear 3 , AC:Brotherhood, Dead space 2 .. všechny tyhle věci Střední až Vysoké detaily a čistě pres 30 fps.
Všechno jsem zkoušel a hrál na detaily výše uvedené a většinou bud vyplý, nebo pouze 2x AA - Vyhlazování hran. Vertical. Synch - vypnutá, stejně je k ničemu. PhysX je také pro mně nesmysl a stejně je to jenom žrout FPS na takových Notebook grafikách, takže taky off.
Alenku, jestli myslíš tohle - http://www.youtube.com/watch?v=2dm7HhNs8T4
Tak určitě ti pojede bez problémů
. Jenom pozor na ovladače. S těmi už jsem trošičku něco vykouzlil a zažil a nahnal jsem tak pár FPS do náročných her.
Tak určitě ti pojede bez problémů

Teda nechci se pořád opakovat, ale všechno je to v tom vláknu Lenovo - zkušenosti Y570 ... zrovna včera večer jsem to tam se Cyberem trošku shrnul. Jsou to takové 2 různé pohledy na věc.
Luda, ale ještě než koupíš.. Zapřemýšlej "Na co hlavně" ho budeš používat a jak často ho budeš přenášet, kolik má vydržet na baterku atd. Protože jestli ho chceš mít pořád píchlé v nabíječce doma na stole, tak to radši vem to MSI kvůli lepší grafice, a nebo ještě lépe. KUP PC NA HRY, kde ty grafiky za poloviční cenu těchto NB podávají 2x tak větší výkon.
Luda, ale ještě než koupíš.. Zapřemýšlej "Na co hlavně" ho budeš používat a jak často ho budeš přenášet, kolik má vydržet na baterku atd. Protože jestli ho chceš mít pořád píchlé v nabíječce doma na stole, tak to radši vem to MSI kvůli lepší grafice, a nebo ještě lépe. KUP PC NA HRY, kde ty grafiky za poloviční cenu těchto NB podávají 2x tak větší výkon.
promiň,neboj pročitam to tam,a na co ho chci?notebooky už sem ňake měl,takže vim o co jde.stolni PC určitě nechci,pravě kvuli mobility,rad bych aby mi i ňakou tu hoďku vydržel nabyty,to lenovo už sem si vyhlidl před ňakym tydnem a tak ňak zbyram vědomosti.ze všech co sem prošel se mi y570 libi nejvic jak zpracovanim tak vykonem,jedine co mu vytikam je ta grafika,ale samozřejmě sem jeden z těch co by chtěli za malo peněz hodně muziky.
tak do něj asi pujdu.
předtim sem měl asus s core 2 duo a gt220m a myslel sem si jak neni super vykonny,vždycky sem si koupil notebook tak trochu bezhlavě a pak sem byl třeba po roce sklamany.tady do tohoto davam docela dost peněz tak nechci abych koupil ňaky aušus
tak do něj asi pujdu.
předtim sem měl asus s core 2 duo a gt220m a myslel sem si jak neni super vykonny,vždycky sem si koupil notebook tak trochu bezhlavě a pak sem byl třeba po roce sklamany.tady do tohoto davam docela dost peněz tak nechci abych koupil ňaky aušus
Právě že tenhle NB je pro nás, co chceme za málo peněz hodně muziky. Také jsem tak vybíral
. Na grafický výkon je to ale slušný stroj. Když to tak vezmeš kolem a kolem, teď budeš hrát hry Vysoké - střední (občas AA a další kraviny) .. za rok by to mělo stále být kolem toho´středního a za další už Low, o tom není pochyb. Ovšem stejně ti do 2, 3 let NB začne dělat neplechu se obavám. Tyhle NB potvůrky jsou tak navrženy bohužel.. ale na co by jim bylo aby prodávali NB za 4,5 let , když můžou zákazníky získat opět hned za 2 že. 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“