HP Support Assistant přestal funkgovat

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Nyny
píše často

HP Support Assistant přestal funkgovat

Příspěvekod Nyny » 15 zář 2011 21:40

Zdravím,
mám takovej problém. HP Support Assistant aktualizoval sám sebe na nějakou novější verzi a od té doby po spuštění v dolní části místo informací o mém notebooku píše "načítám" a když dám zkontrolovat, zda nejsou nějaké aktualizace, tak se nepodří spojení, viz obr:

Obrázek

Nemáte někdo tušení, kde je chyba?
HP EliteBook 8560w - LG664EA,

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 16 zář 2011 11:34

co napíše když dáš "Zobrazit analýzu"?

Nyny
píše často

Příspěvekod Nyny » 16 zář 2011 13:39

Abych to upřesnil, měl jsem v PC verzi 5.2.9.2, která byla dodána spolu s notebookem na CD. Předevčírem začal HP Support assistant křičet, že je důležitá aktualizace jeho samého. Dal sem tedy instalaci a, která proběhla, ale nakonec zahlásila, že se nepodařila, že mám postup opakovat, nebo stáhnout Assistant ručně z webu a nainstalovat. Po třech neúspěšnejch pokusech o automatickou instalaci jsem šel na web HP, kde jsem zjistil, že tu novou verzi vůbec nemaj. Nakonec jsem zjistil, že při pokusu o automatickou instalaci se stažený instalační soubor ukládá na c:\SWSetup\SP54373\, kde jsem ručně spustil "setup.exe" a provedl instalaci, která proběhla v pohodě, ale nová verze assistenta nefungovala jak jsem uvedl v předešlém příspěvku. Dnes jsem tu novou verzi odistaloval a nainstaloval zase tu verzi 5.2.9.2, která zdá se funguje normálně, akorát zase otravuje, že je nová verze HP Support assistant, kterou když dám nainstalovat, tak se to opět nezdaří.

Mimochodem, už vám někomu ten HP Support assistant někdy našel aktualizaci nějakého ovladače? Mě totiž ne a to i přes to, že jak jsem teď zjistil nové verze některých ovladačů na webu HP jsou.

TO Admin: neukáže to nic.
HP EliteBook 8560w - LG664EA,

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 16 zář 2011 17:11

zajímavé ... zkus se obrátit na servis HP

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 16 zář 2011 19:08

Mám verzi 5.1.něco a update na tu nejnovější verzi (která mi má přinést plnou funkčnost) mi projistotu vůbec nejde udělat, takže jsem štastnej člověk :-)
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“