MSI GT780DX
MSI GT780DX
Dobrý večer, rád bych se dozvěděl něco o tomto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=96893 notebooku. Líbí se mi konfigurace, ale mám pár otázek. Stačí i5 procesor nebo se víc vyplatí verze s i7?
A ke kvalitě. O MSi jsem slyšel snad jenom to nejhorší, jak je to tedy s kvalitou, spolehlivostí, reklamacemi? Podělte se o zkušenosti.
Ke grafické kartě - je o hodně lepší než GT 560M? Zajímá mě hlavně výkon ve hrách.
A váš celkový názor na tento notebook, ano, či ne?
Jde mi hlavně o hry, na nic moc jiného by notebook nesloužil, maximálně prohlížení netu, M office, filmy atd. Žádné úpravy fotek, videí.
Co od notebooku žádám:
Co nejvyšší výkon, hlavně ve hrách
Úhlopříčka 15" nebo 17"
Dobré chlazení
Numerická klávesnice se hodí
Co od notebooku nežádám:
Nízkou hmotnost - tedy mobilita neni moc důležitá
Cenově okolo 25 000kč
A ke kvalitě. O MSi jsem slyšel snad jenom to nejhorší, jak je to tedy s kvalitou, spolehlivostí, reklamacemi? Podělte se o zkušenosti.
Ke grafické kartě - je o hodně lepší než GT 560M? Zajímá mě hlavně výkon ve hrách.
A váš celkový názor na tento notebook, ano, či ne?
Jde mi hlavně o hry, na nic moc jiného by notebook nesloužil, maximálně prohlížení netu, M office, filmy atd. Žádné úpravy fotek, videí.
Co od notebooku žádám:
Co nejvyšší výkon, hlavně ve hrách
Úhlopříčka 15" nebo 17"
Dobré chlazení
Numerická klávesnice se hodí
Co od notebooku nežádám:
Nízkou hmotnost - tedy mobilita neni moc důležitá
Cenově okolo 25 000kč
Naposledy upravil(a) TheFerune dne 24 zář 2011 23:39, celkem upraveno 1 x.
Recenzia staršej verzie zo slabšou grafikou ponúka dobrú predstavu o kvalite spracovania
http://www.notebookcheck.net/Review-MSI ... 040.0.html
Tieto notebooky viacmenej predstavujú najvyššiu triedu od MSI, takže to obecne nebude také zlé ako u ich notebookov nižšej triedy.
i5 vo väčšine hier postačí, možno pár konzolových multiplatformoviek bude ísť slabšie ale neskôr môžeš (neviem naisto, zagoogluj) procesor upgradovať.
http://www.notebookcheck.net/Review-MSI ... 040.0.html
Tieto notebooky viacmenej predstavujú najvyššiu triedu od MSI, takže to obecne nebude také zlé ako u ich notebookov nižšej triedy.
i5 vo väčšine hier postačí, možno pár konzolových multiplatformoviek bude ísť slabšie ale neskôr môžeš (neviem naisto, zagoogluj) procesor upgradovať.
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Ano, len v niektorých hrách, ktoré napr. vypočítavajú fyziku cez procesor a nie grafickú kartu to pôjde pri náročných scénach o niečo pomalšie s dvojjadrovým procesorom.
Taktiež pokiaľ hrávaš stratégie s 7 oponentami na mape spoznáš rozdiel u hier ktoré podporujú viac jadier.
Na nete si pohľadaj testy hier o ktoré máš záujem, väčšinou je rozdiel medzi 2 a 4 jadrovým procesorom pri stejnej grafickej karte v testovacej konfigurácii len pár snímkov, alebo vôbec, nakoľko tvorcovia hier v zájme stihnúť stanovený dátum vydania optimalizáciu pre viac procesorov často odfláknu.
Taktiež pokiaľ hrávaš stratégie s 7 oponentami na mape spoznáš rozdiel u hier ktoré podporujú viac jadier.
Na nete si pohľadaj testy hier o ktoré máš záujem, väčšinou je rozdiel medzi 2 a 4 jadrovým procesorom pri stejnej grafickej karte v testovacej konfigurácii len pár snímkov, alebo vôbec, nakoľko tvorcovia hier v zájme stihnúť stanovený dátum vydania optimalizáciu pre viac procesorov často odfláknu.
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
jak má vypadat? koukal ses třeba tady: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3688
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“