Asus G74SX vs. MSI GT780

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
4Life

Asus G74SX vs. MSI GT780

Příspěvekod 4Life » 09 říj 2011 09:58

Ahojte o mesiac budem kupovať notebook a rozmyšlam medzi MSI a Asusom. Notebook chcem havne na hry. No počul som veľa minusov čo sa tyka ASusov a reklamacii.. No ak ma niekto tu novšiu G74ku.. Lebo dizajny zadnych vyfukov su ine..... tak nech mi napiše ako sa správa.. a ohľadom MSI viem malo tiež... ďakujem

blog_3r

Re: Asus G74SX vs. MSI GT780

Příspěvekod blog_3r » 09 říj 2011 13:13

Ak ma MSI...ktory zvazujes tak isto 560M ako spominany Asus...jednozacne G74.
Co sa tyka reklamacii...vzdy je to hop alebo trop...a teda ci trafis na ten spravny kus.No...myslim...ze u Asus-u je ta sanca predsa len väcsia...kedze...ja som dosial nemal s touto znackou jediny problem.
Co sa tyka spracovania...nic nez chvalu napisat nemôzem...ozaj je to poriadny kus hardwaru...masivny a tichy...chladenie je na velmi vysokej urovni...design tych vyfukov...ako si otvori pre odvod tepla nazval je tentoraz iny...obe su zjednotene...a pomahaju si s odvodom tepla podla zatazenia procesu a grafickej karty...v praxi je vzduch z gpu casti vzdy teplejsi nez cpu...teda pri hrani urcite...aj ventilator viac pocut...
No...ako som uz spominal...masinka je pomerne ticha...pri beznej praci ju takmer nepocut...pri hrani uz ano...no...stale to nie je nic hrozne...so sluchatkami ci poriadnym audio uz vôbec...

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 09 říj 2011 15:11

Bral bych radši Asus ,už kvůli lepšímu servisu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

4Life

Příspěvekod 4Life » 09 říj 2011 15:37

ďakujem chlapci.. tak dufam že mi pride ten podareny kus od Asusu. Lebo MSI mi ako značka nejak celkovo nesedi. a niečo o Nvidia 3Dtv play? viete niečo? je to len na externy 3D monitor? alebo ako to je

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 09 říj 2011 16:00

Na 3D zapomeň.Na to je potřeba výkonnější GK.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“