Ahoj chcem sa opýtať.. mám na HDD partíciu HP Recovery, lenže je tam aj kopu softu ktorý mi netreba a tak sa chcem opýtať či by bolo možné urobiť si vlastnú.. proste aby som si tam dal čistý windows a aby to bootovalo a inštalovalo z disku ak zadám HP Recovery a teda F11 ... v partícií je image s koncovkou .wim a cez acronisa by mi nerobilo problém taký image vytvoriť .. ale hlavne sa chcem opýtať aj na to či náhodou niekto nevie ako tomu zavádzači povedať aby keď stlačím F11 aby to začalo bootovať to čo chcem.. teda ten image čistého windowsu..
ako už som skúšal napr. skopírovať cez acronisa tie partície na iný disk a teda HP Recovery a HP Tools, ale tak mi to už nechcelo načítať asi kôli MBR.. mimochodom nedala by sa aj tá nejako skopírovať? .. šak MBR je tiež len zapísana na Disku..
HP ProBook 6450b - Vlastné HP Recovery
viem že sa to dá na dvd napáliť ale to by napálilo taktiež s tým softom ktorý mi netreba .. a čo sa týka toho recoverovania tak na mojom modeli to asi nie je možné nastaviť nikde som si tam nevšimol žiadne nastavenie a aj keby nainštaluje mi to len v angličtine a to ja tiež nepotrebujem
Model notebooku HP ProBook 6450b
Model notebooku HP ProBook 6450b
Nie recovery nemozes upravit, uz som sa o to pokusal vyhadzat z tade nepotrebne SW co tam su od vyrobcu ale recovery v tomto stave nezbehne a v predposlednom kroku po restarte to vypise ze Recovery proces zlyhal, kontaktujte technicku podporu HP a konec ...
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
okej dík (: inak ja by som nechcel upraviť ten image len ho vymazať a nahradiť svojím (: .. tak uvidím dám vedieť ak to dopadne dobre
ak nie tak nie
.. ale teraz mám robotu tak uvidím či to stihnem v priebehu týždňa..
//ešte by to chcelo vedieť ako pracuje BIOS.. resp. na aký súbor na disku sa dotazuje keď sa stlačí F11

//ešte by to chcelo vedieť ako pracuje BIOS.. resp. na aký súbor na disku sa dotazuje keď sa stlačí F11
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“