Nový display ze zahraničí
Nový display ze zahraničí
Zdravím, potřebuju si koupit nový display, protože jsem si roztřískal display. Na Ebayi jsem si našel tento http://www.ebay.de/itm/NEW-SCREEN-ACER- ... 770wt_1040 , ale mám trochu jiný typ notebooku. Přesněji Acer Aspire 3820TG-5464G64nks. Bude tam nějaký problém? Řekl bych, že odlišnosti jsou jen v drobných hardwarových specifikacích, ale display by měl být stejný. Nechce se mi vyhodit 4000Kč za monitor u nás, když možu mít z anglie za 1800Kč.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
pokud mas stejny notebook (3820tg), stejne rozliseni LCD a stejny typ podsviceni (LED), potom tam pasne jak ( , ) na hrnec
. nicmene bylo by blahovy si myslet, ze je to prodejce z UK. tohle je jasna asie zaregistrovana na adrese v UK. taky pocitej s tim, ze LCD-cko nemusi byt stoprocentni - vadny subpixely, lehky skrabanecky na povrchu atd. ve vetsine pripadu si toho ale BFU nema sanci vsimnout. co mam ale zkusenost, i LCD-cka prodavany na e-bayi jako AA+ kvalita maji vzdy nejaky musky..

rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Uz som z ebay objednaval vyse 15 LCD panelov pre notebooky, vsetko z ciny, vsetko bezproblemov az na tri panely ktore mali 1-2 chybne pixely, nic viac takze spokojnost maximalna a ceny tretinove voci tomu co za to pytaju unas .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
eBay poskytuje ochranu spotrebitela (kedysi to bolo do 2000 USD) pre pripady, ze ti tovar nedorazi atd. Okrem toho ak si vyberies doveryhodneho predajcu nie je porblem. Dokonca su ochotni ti tovar aj vymenit (moj pripad) avsak tam uz potom zalezi ci sa ti to oplati kvoli postovnemu.
Co sa tyka zaruky, tak niektori ju poskytuju. Ja som napriklad kupoval router a zaruka bola nan rok. Nastastie som ju nemusel uplatnit. V tej dobe som aj s postovnym z Honk Kongu na nom usetril 50 eur
Co sa tyka zaruky, tak niektori ju poskytuju. Ja som napriklad kupoval router a zaruka bola nan rok. Nastastie som ju nemusel uplatnit. V tej dobe som aj s postovnym z Honk Kongu na nom usetril 50 eur

Ušetřit více jak polovinu mi přijde trochu lepší než záruka dva roky
Třeba si během čtyř let pořídím i dva displaye. Co se týče ebaye, tak tam nakupuju pravidelně a o ochraně samozřejmě vím. Většina velkých prodejců je spolehlivých. Prasata jsou spíše přepravci. Ale snad to teda dorazí v pohodě. Nakonec jsem do toho šel. Díky všem za odezvu 

orgasmic píše:Jenze u nas dostanes alespon nejakou zaruku, ale je fakt, ze nez platit tak silene ceny u nas, taky bych se obratil na vietnamce z ebaye.
Na ebay dostanes zaruku taktiez, dokonca mi predajca dava na LG displaye zaruku 24 mesiacov , postovne do hong kongu 8€ prva trieda postou , uz som nejake veci aj reklamoval a posielal naspet do HK ale kazdopadne som natom este stale vela usetril co som vsetko kupoval, na ebay najdes veci jak bez zaruky tak aj nove so zarukou a nieje problem vybrat predajcu ktory je spolahlivy, predava niekolko rokov a ma vyborne referencie este som u takeho nikdy na problem nenarazil .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .