Ahoj..problemy s ntb jsem mel uz dyl.pred dvema tydny mi skocila modra smrt, tak jsem preinstaloval win a vse slo ok. Ted jsem na prednasce ntb uspal a probudil, ale ntb nereaguje. Vypnul jsem ho, zapnul a je jen cerna obrazovka, disk nepracuje a blika jenom caps a scroll lock. Poradi nekdo, co by s tim mohlo byt nebo je uz po nem? Ntb mam v podpisu..diky vsem
pro admina: Prosim o smazani meho predchoziho prispevku.diky
Notebook nenabíhá, nereaguje, problem se základní deskou?
- Chlebovnik
- guru
To je zase popis problému jak poleno. Chápu to správně, že notebook nejde zapnout?
Zkoušel jsi odpojit od napájení, vytáhnout baterku, podržet tlačítko zapínání a pak tam baterku zase vrátit, píchnout do sítě a zkusit zapnout?
Zkoušel jsi odpojit od napájení, vytáhnout baterku, podržet tlačítko zapínání a pak tam baterku zase vrátit, píchnout do sítě a zkusit zapnout?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
- Chlebovnik
- guru
Si spočítej kolikrát to blikne a tady se podívej co je to za problém: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... =us&dlc=en
Můžeš zkusit ještě použít externí monitor, ale pokud ani tam nic neuvidíš viděl bych to na servis.
Můžeš zkusit ještě použít externí monitor, ale pokud ani tam nic neuvidíš viděl bych to na servis.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
Tak potom to blika chybu CPU = vadna doska popripade RAM no vzhladom k predoslym problemom to vidim na tu dosku
ano, je to nezvycajna diagnostika ale okrem vadnej pamete to nevie nic realne zdiagnostikovat .
A navyse na tych pavilionoch dosky odchadzali bezne a vzhladom k tomu ake problemy to robilo predtym tak uz je to mrtve uplne a oprava je nerentabilna okolo 250€ vychadzala nova doska .

A navyse na tych pavilionoch dosky odchadzali bezne a vzhladom k tomu ake problemy to robilo predtym tak uz je to mrtve uplne a oprava je nerentabilna okolo 250€ vychadzala nova doska .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .