Dobrý den!
Vyskytla se mi chyba v mém notebooku typu HP Compaq 620 WT254EA. Při spuštení se Windows nenaběhlo a notebook se vypnul. Při dalším spuštení se mi objevili dvě možnosti: spustit Windows normálně anebo v jiném režimu(který by opravil vyskytnuté chyby). Obě dvě možnosti jsem skusil, ale nič se nestalo, počítač nadále nefungoval. Pak jsem skoušel chybu nějak opravit. Při spuštení jsem stlačením ESC dostal do zakladní menu HP, kde jsem v System Diagnostics udělal HDD Test. Hned při prvním Quick testu však skončil s varováním, že se vyskytla chyba (Test 1(Quick)... Error: Read failure). Pak jsem skoušel pomocí HP Recovery Manager počítač dostat do zakladního stavu. Proces se ale ani po 36 hodinách neskončil, a tak jsem notebook vypol. Už fakt nevím, co bych ještě mohl udělat, a v čem bude chyba. Recovery disk bohužel nemám, nestihl jsem to vypálit. Mohli by jste mi poradit?
HP Compaq 620 WT254EA - chyba při spuštení
Doklad nieje nevyhnutny , 12 mesacna zaruka sa uzna aj bez dokladu len zalezi od toho kedy bola na net nahodena HPckom takze skus servis, ak povedia ze to je po zaruke a budu chcet doklad tak si to radsej zober a kup disk niekde v alze atd.
Posledny prispevok sa necituje .
Posledny prispevok sa necituje .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“