Zdravím,
mám na Vás všechny takovou prosbu, jestli jste se nesetkali s podobným problémem. Sem tam mi přestává fungovat touchpad/myš přes usb je to jedno co, chová se stejně.. chvilku nefunguje vůbec pak při levém kliku zobrazí nabídku jako při pravém apod. restart, někdy hned klik někdy 10x po sobě stejný problém, tvrdý restart..akorát kontrola disku dvacet minut a pak bud zase v pořádku nebo zase nefunguje.. tak nevím, co s tím vůbec... Mám SL510 s Windows 7 (32bit) s SP1, tak jsem zkoušel bod obnovení bez SP1 ještě a problém taky stejný...
Problém s touchpadem/myší... u SL510
Neposkytnu odpověď, ale přidám se s dotazem. U mého SL510 přestalo před časem fungovat levé tlačítko (obě). Řešil někdo podobný problém? Softwarový problém to patrně nebude. Nefunguje ani pod Ubuntu ani pod Windows, ovladače jsem stahoval. Nějaký tip, kde levně opravit a v čem by mohl být problém (poničení nějakého kabýlku uvnitř?)? Případně nějaký program, kde je nakonfigurovat levé tlačítko jako nějaká nepotřebná klávesa? Normálně jedu přes myš, tak to úplně nepálí.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“