http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=33343
PANEBOŽE proč se to téma zamklo?
ten odkaz co mi PAN administrátor poslal neodpovídá na moji otázku... nezajímé mě ESATA ale SATA 6 Gb/s (600 MB/s) uvnitř...
tzn jaký má notebok chipset?? na oficiálních stránkach lenova jsem to nenašel... podle toho bych si to v datasheetu dohledal
Děkuji
LENOVO ThinkPad Edge E320
moderator tam ten odkaz dal preto aby si sa v tej teme opytal na tvoju otazku a mimo ineho chipset je intel HM65 podla notebookcheck.net , stacilo minutu hladat cez google, a chipset podporuje sata 6Gb/s
A to ktore SSD potrebuje sata 6Gb/s lebo 3Gb/s nestacia ?
A to ktore SSD potrebuje sata 6Gb/s lebo 3Gb/s nestacia ?
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Proč se zamklo? Protože jsi si nerespektoval (asi ani nečetl) pravidla pro přispívání na tomto foru.
Jinak těm rychlostem "až XXX MB/s" bys neměl věřit - platí to jen pro sekvenční přenos komprimovatelných dat (tedy situace, která v reálném provozu nikdy nenastane).
LOCK podruhé, na dotazy ohledně tohoto modelu je přesně to téma, na které tě odkázal ten PAN moderátor.
Jinak těm rychlostem "až XXX MB/s" bys neměl věřit - platí to jen pro sekvenční přenos komprimovatelných dat (tedy situace, která v reálném provozu nikdy nenastane).
LOCK podruhé, na dotazy ohledně tohoto modelu je přesně to téma, na které tě odkázal ten PAN moderátor.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“