Zdravím,může mi někdo prosím říct co mám dělat s čárami přes obrazovku..?Zdá se mi, že hlavně když spustím nějaký náročnější program..Mám Acer Aspire 7730g ..Dá se to odstranit nějak doma nebo do servisu.? Děkuji za odpovědi.
http://www.youtube.com/watch?v=E2BBjPPqs20
Čáry na obrazovce
-
- občas něco napíše
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
no offense, ale vzhledem k tomu, jak se ptas, to doma na 99 procent nespravis. co ale udelat muzes je pripojit booka na externi monitor a overit, jestli se stejny "jev" deje i tam.
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
-
- občas něco napíše
- Chlebovnik
- guru
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
no offense = bez urazky (tzn.nechtel jsem te mym postem nijak urazit )
jak jsem psal, nejdriv vyzkousej pripojeni na externi monitor. pokud se budou obrazove defekty zobrazovat i tam, bude pricinou KO grafika (btw - jakou grafiku tam mas? 9300M GS nebo 9500M GS nebo nejakou jinou?). jestli ale bude obraz v poradku (tzn.obraz s nativnim rozlisenim monitoru + v zatezi), muze byt (v minoritnim poctu pripadu) problem taktez s grafickou kartou (GPU ma totiz dva samostatne vystupy - jeden pro LVDS tedy interni LCD a druhy pro exteni monitor) nebo s vlastnim LCD (KO elektronika) a nebo s LVDS kabelem (dve posledni moznosti budou ale podstatne pravdepodobnejsi).
jestli jsou ale ty obrazovy defekty zavisly na zatezi, spis bych to tipoval na problem s grafikou. nicmene vyzkousej pripojeni na externi monitor a budeme vedet vic
samozrejme pokud mas notebook jeste v zaruce, nic neres a okamzite reklamuj.
jak jsem psal, nejdriv vyzkousej pripojeni na externi monitor. pokud se budou obrazove defekty zobrazovat i tam, bude pricinou KO grafika (btw - jakou grafiku tam mas? 9300M GS nebo 9500M GS nebo nejakou jinou?). jestli ale bude obraz v poradku (tzn.obraz s nativnim rozlisenim monitoru + v zatezi), muze byt (v minoritnim poctu pripadu) problem taktez s grafickou kartou (GPU ma totiz dva samostatne vystupy - jeden pro LVDS tedy interni LCD a druhy pro exteni monitor) nebo s vlastnim LCD (KO elektronika) a nebo s LVDS kabelem (dve posledni moznosti budou ale podstatne pravdepodobnejsi).
jestli jsou ale ty obrazovy defekty zavisly na zatezi, spis bych to tipoval na problem s grafikou. nicmene vyzkousej pripojeni na externi monitor a budeme vedet vic
samozrejme pokud mas notebook jeste v zaruce, nic neres a okamzite reklamuj.
rework (reflow, reball) BGA IC