Zdar, mám dotaz, jestli by mi někdo nemohl doporučit kvalitní chladící podložku pod Lenovo IdeaPad Y570.
Moc se v tom nevyznám, takže nevím, jestli mi pod něj budou všechny pasovat a podobně.
Nároky bych měl asi následující:
Kvalita za nízkou cenu, tichý a hlavně aby tu teplotu vůbec snížil! A taky pokud možno rovnej povrh než ten nakřivenej na nějakej uhel, protože doma mám ntb většinou na stole a mám k němu připojenou mys, klavesnici i monitor a kdyz ho mam mimo domov, nejak nevidim vyhodu nakrivenyho notebook a taky to chlazení bych mel spiš jen doma
Já to chcu hlavně kvůli temu že po 2-3 hodinách hrání např. Assassin Creed už je ten ntb dost vřelej, sice mi to furt ukazuje 80°C max. 84°C, ale bojím se, aby to neničilo součástky.
Já se váe chtěl zeptat hlavně kvůli tomu, aby mi do toho ten NTB seděl, protože sice je 15,7'' ale má nejakej velkej rám okolo, a třeba do tašky pro 15-16'' mi sedne uplne na tesno...
K ty teplote... Jak rikam, sice to ukazuje „jen“ 84 ale je to fakt neskutecne vrely a urcite se vyplati to chladit vic ne?
Jinak cenu jsem doufal tak do 500, protoze do toho jeste budu neco investovat dal, ale tak na ukor ty kvality tichosti a chlazeni bych mozna zkousnul vyssi castku, ale pokud to nebude nutne, tak bych byl rad...
Nějakej ten CoolerMaster se 2 větráčky taky není špatný, akorát je hlučnější než Zalman a nemá tak elegantně vyřešené napájení.
Jinak pokud notebook nemá vespodu velké nasávací otvory, tak nějaké razantní zlepšení určitě nečekejte. Teploty přesahující 80°C nejsou u multimediálních ntoebooků nic vyjímečného.
Jj, mám Kovově - hliníkový tělo perfektně chladí, větrák není tak hlasitej a výborně chladí, původně jsem měl Toshibu Satellite A300D, která se mě hodně přehřívala s touto podložkou se teplota o dost zlepšila. Nyní mám notes- viz popis. a ten přesně nasává zespod vzduch. Já jsem osobně maximálně spokojenej