Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
můžu se zeptat proč jste zvolila právě Lenovo IdeaPad Z570? Nevadí vám, že to nepodporuje USB 3.0 ? Možná rozumím té ceně a taky tomu, že Probook se hůř otevírá
můžu se zeptat proč jste zvolila právě Lenovo IdeaPad Z570? Nevadí vám, že to nepodporuje USB 3.0 ? Možná rozumím té ceně a taky tomu, že Probook se hůř otevírá
To je právě asi jediná věc, která mi u lenovo schází. Jinak jsem ho zvolila hlavně kvůli větším hard disku (750GB, hp má 640GB) a také kvůli dvojnásobné velikosti RAM.
Také mě od toho probook trochu odrazují recenze, které uvádějí vyšší hlučnost.
Volba ntb je o kompromisu, čehož se snažím držet, takže to usb 3.0 snad i oželím .
Já mám v současné době ten Probook a zatím na žádný problém jsem nenarazil, možná ten hluk ale není to zas tak hrozný a néé pořád . Ale asi bych fakt vyzkoušel to Lenovo
crepish píše:Já mám v současné době ten Probook a zatím na žádný problém jsem nenarazil, možná ten hluk ale není to zas tak hrozný a néé pořád . Ale asi bych fakt vyzkoušel to Lenovo
Právě jsem si lenovo donesla domů. Nemám vpodstatě žádné zkušenosti co se ntb týče, tohle je můj první, takže nemám s čím srovnávat. Navíc se musím sžít s win 7 a jinak rozestavěnou klávesnicí a touchpadem, ale to půjde .
Zatím můžu říct, že je tichý jako myška, trochu težší a trochu chatrnější (myslela jsem že bude trochu "pevnější") než jsem předpokládala .