Dobrý den, snad jsem se trefil do správné kategorie.
Mám týden a půl nový notebook lenovo e520, i5-2430m,4gb ram, přep. graf. kartu HD3000/6630M. Na notebooku je nainstalovanej Win 7 Home 64bit. Jde mi o to, že ten notebook je oproti mému starému lenovu sl500(T5870,3Gb RAM,9300G) o dost pomalejší a nevím čím to, papírově by měl být jednoznačně lepší. Například se mi nikdy nestávalo, že by se mi sekal notebook při přehrávání videa, když zároveň s ním jsem rozbaloval rar, stahoval,měl otevřenou mozillu i icq. Dříve jsem měl toto všechno puštěné a bylo to úplně v pohodě. Dneska se mi notebook seká tak že se na video ani nepodívám.čím to je ? zasekaností systému ? Dřív jsem měl disk 7200otáček,teď mám 5400, může to být tím? Procesů mám puštěných 100, nevím co je špatně co dobře. Na notebooku byl předinstalovanej Norton, ten jsem vyřadil. Dále je nainstalovanej klasickej balík Lenovo softwaru + jsem dodal mozillu,office,kmplayer a nějaké aktualizace které si stáhl lenovo soft automaticky.Jinak myslim že už nic. Díky za rady co s tím
pomalé e520
netrefil
je tu vlákno jen o E520, to co popisuješ může být způsobeno mnoha faktory, ano disk je o 20% pomalejší a pokud rozbaluješ, koukáš na video a ještě kdo ví co, tak disk musí zapisovat a číst z mnoha sektorů proto je odezva pomalá...
A to že by se to nestávalo?! to se mi nezdá, dej sledovat prostředky a uvidíš že HDD "neví kam dřív skočit" stahuješ ( zápis v případě dobré linky i docela dost dat) video ( čteš a v případě že to je HD nebo FHD opět docela dost dat) rozbaluješ? ( čteš a pak opět zapisuješ ) ono se néni čemu divit

A to že by se to nestávalo?! to se mi nezdá, dej sledovat prostředky a uvidíš že HDD "neví kam dřív skočit" stahuješ ( zápis v případě dobré linky i docela dost dat) video ( čteš a v případě že to je HD nebo FHD opět docela dost dat) rozbaluješ? ( čteš a pak opět zapisuješ ) ono se néni čemu divit
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“