Domaci notebook, okolo 20.000

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Pvl96

Domaci notebook, okolo 20.000

Příspěvekod Pvl96 » 15 pro 2011 13:00

Zdravim vsechny!

Rozhodli jsme se s pritelkyni poridit notebook a proto se obracim s zadosti o radu na vas zkusene.

1) U kolegy jsem videl podsviceni klavesnice, myslim ze hlavne v noci to je prijemne a uzitecne a jelikoz pracuji hlavne v noci, tak by se mi to hodilo.

2) Pritelkyne mi rekla jedine dva pozadavky, at je to hezke a at na tom funguje hra The Sims 3. Hezkost dejme stranou, kazdy mame jinej vkus, ale ta hra, ta by tam mela fungovat, jinak me zlyncuje :-)

3) Takove to bezne pouziti, prehrat film, ulozit a upravit fotky, cteni na internetu.

Pozadavku mnoho nemam, byl bych rad kdybyste mi navrhli par modelu, ze kterych pak nejaky vybereme.

Cena tak nejak 20.000 Kc nebo cca 800 eur, ale je to spis priblizna hranice.

Dekuji predem vsem!

zivan
guru

Příspěvekod zivan » 15 pro 2011 14:06

Takze je uplne fuk, jestli to bude 12" prcek nebo 17" krava? Jestli bude vazit 1,5kg nebo 5kg? Tise sevelit nebo rvat jak postrelena krava...
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Pvl96

Příspěvekod Pvl96 » 15 pro 2011 15:13

Omlouvam se a dekuji za upozorneni, toto me vubec nenapadlo.

Tedy co se velikosti tyka, tak asi tech standartnich 15 a vice, asi max 17 placu, co se vahy tyka, tak v 99% pripadu bude pouzivanej doma, ovlivnuje vaha neco jineho, nez jen to, ze je pocitac tezkej? Asi je to hloupa otazka, ale moc se v tomto nevyznam.

A urcite pokud mozne tak radeji tichy, nezli hlucny.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“