HP Probook 6540b

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Nell0
občas něco napíše

HP Probook 6540b

Příspěvekod Nell0 » 27 pro 2011 13:23

Dobrý den,mám problém. Mám notebook HP ProBook 6540b,který mi vyklouzl zapnutý(běžela tam hra Sims) z pul metrové výšky na zem. Pak mi tam na skočilo něco modrého a tam text ,tak jsem myslela,že to bude dlouho trvat a šla pryč. Když jsem se asi po 20 minutách vrátila,pocitac byl vypnuty. Zapojila jsem ho do nabijecky a zapnula. Objevilo se mi tam logo HP,zapnul se ventil a vse začalo jako normálně. Pote však monitor problikl a zůstal černý,avšak kontrolky svitily. Když ho nechám dlouho zapnuty a nevypinam,resetuje se a jde to cely dokola. Nevím,co je reinstall ani BIOS a nevím,jak to provést nebo zapnout. Kdyby jste byli tak hodni a pomohli mi,a připsali jak se to s BIOSem a reinstall dělá,byla bych moc rada. Děkuju moc za pomoc.
P.S.- pocitac jsem zkoušela již zapnout a vypnout.

crepish

Příspěvekod crepish » 27 pro 2011 17:02

Dostal otřes mozku :( Pokud se nějak poškodil Hardware tak to není sranda. Zkuste to ještě zapnout a popsat jakej text vám to vypisuje. Jinak to zanýst nějakymu odborníkovi, který by vám to dal dopořádku :)

Roti
občas něco napíše

Příspěvekod Roti » 27 pro 2011 17:06

me spadl asi z 1m externi hdd, kterej byl v behu a od te doby uz jen chrcel. Vyresila to reklamace... :)

crepish

Příspěvekod crepish » 27 pro 2011 17:15

To že bych ho už nerozchodil to bych přežil, ale ty data co v něm mám a přišel bych to o ně to bych fakt nepřežil :D

vanilka
píše často
Kontaktovat uživatele:

Re: HP Probook 6540b

Příspěvekod vanilka » 27 pro 2011 23:16

Nell0 píše:Nevím,co je reinstall ani BIOS a nevím,jak to provést nebo zapnout. Kdyby jste byli tak hodni a pomohli mi,a připsali jak se to s BIOSem a reinstall dělá,byla bych moc rada.

v tom pripade vezmi notebook a zanes ho do servisu nebo ho zkus reklamovat.
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“