Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Jsem rozhodnutý koupit TP E520, ale nevím kterou konfiguraci vybrat
Notebook budu používat ve škole v AutoCADU dále na filmy, office, internet, upr. obrázků, atd., hry nehraju
Potřebuji co nejlevnější variantu, ale aby šel v pohodě AutoCAD (rozlišení neřeším, v případě potřeby připojím externí monitor)
Také nevím kdy je ntb nejvhodnější koupit a kde
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
pokud bude externí monitor ... tak bych k němu vzal i "externí" klávesnici a šel do modelu E320. Na přenášení to bude lepší, numeriku budeš mít u monitoru. -> Prostě výhody notebooku spojené s ergonomií desktopu
To víš dolar stoupá.Jinak i i3 bude stačit.(i když i5tka je i5tka)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Na 2D je "Intelácká" grafiak vpohodě, na 3D je to horší - divil jsem se že HD si ani neporadila se stařičkým Warcraftem3, natožtak CS 1.6, takže žádný zázraky od té integrované nečekej.... Jinak 16 700 je docela vysoká cena, a divím se že si ještě takovou cenu drží... Já měl tu konfiguraci za 13,800 s dph (ale bez win).
Zrovna CS 1.6 není dobrý příklad. Nevím proč, zda stářím enginu nebo čím, tahle hra mi taky na Intel HD laguje ačkoliv k tomu nemá sebemenší důvod (frekvence čipu je málem desetinásobná oproti TNTčkům, počty pipelines jsou taky určitě vyšší, propustnost, byť sdílené, paměti taky vyšší...). Očividně se jedná o chybu buď na straně CS nebo ovladačů, protože grafika má sama o sobě jakž takž dobrý výkon a dobře optimalizované hry (např. hry na Source enginu - HL2, Portal, TF2,..) mají záseky vzhledem k grafické náročnosti rozhodně menší než CS 1.6.