Zdravím všechny
Prosím Vás, mám možná triviální, ale pro mě důležitou otázku. S kamarádem jsme se bavili o jeho NB, že mu větráček už neslouží jako dřív a že by to chtělo vyčistit. On si myslí, že rozdělat NB nemůže, že tím poruší záruku a propadne tedy její platnost. Já si ovšem myslím, že může, když přece člověk si chce přidat HDD a RAM , tak musí NB také otevřít a žádná záruka tím nepropadá, nebo se pletu ?
Předem děkuji za odpovědi.
Notebook - mohu ho otevřit?
Notebook - mohu ho otevřit?
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5
Všeobecně se dá říct, že záruční podmínky jsou definovány +/- nějak takto:
Záruka se nevztahuje na závady vzniklé neodborným nebo nešetrným použitím, neodbornou manipulací, nesprávnou nebo nedostatečnou údržbou, fyzickým poškozením. Záruka se nevztahuje na opotřebení vzniklé běžným užíváním výrobku...
Ergo dokud k tomu máš nějaký dobrý důvod a dokud nic nezkazíš, tak se v tom klidně vrtej.
Dále je dobré vědět, že samolepky typu "warranty void (if damaged/removed/whatever)" tam jsou spíš pro okrasu, než že by měly nějaký valný význam (dokud se bavíme o zákonné dvouleté záruce, v případě nadstandardních záruk význam mít můžou).
Záruka se nevztahuje na závady vzniklé neodborným nebo nešetrným použitím, neodbornou manipulací, nesprávnou nebo nedostatečnou údržbou, fyzickým poškozením. Záruka se nevztahuje na opotřebení vzniklé běžným užíváním výrobku...
Ergo dokud k tomu máš nějaký dobrý důvod a dokud nic nezkazíš, tak se v tom klidně vrtej.
Dále je dobré vědět, že samolepky typu "warranty void (if damaged/removed/whatever)" tam jsou spíš pro okrasu, než že by měly nějaký valný význam (dokud se bavíme o zákonné dvouleté záruce, v případě nadstandardních záruk význam mít můžou).
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“