Problémy s wifi na Compaq 615
Problémy s wifi na Compaq 615
Ahoj, mám nepravidelný problém s připojením na domací wifi síť na HP Compaq 615. Jinde (koleje, privát) se připojím bezproblémově. Doma se připojují i jiní uživatelé a taky ok. Jen já mám problémy. Občas se mě podaří prřipojit, ale jakmile vypnu NTB, tak se už nepřipojím. Ovladače jsem přeinstalovával. Napadá někoho, co by mohla být další zrada? Díky za odpovědi.
Re: Problémy s wifi na Compaq 615
ondra151 píše:Napadá někoho, co by mohla být další zrada?
Skontrolovat ci je na routri zapnute WPS, ak ano tak ho zakazat - spôsobuje to problemy na mnohych notebookoch a vela ludom ze sa proste nepripoja .
System windows sa nemohol pripojit k pozadovanej sieti .... to vypisuje po zadani hesla a myslim ze hlavne na WIN7 je tychto problemov nenormalne vela, denne to riesim .
Tazko ale povedat cim je to spôsobene lebo umna doma som mal rovnaky problem, 3 mesiace mi na novom notebooku wifina fungovala bezproblemov doma, potom zrazu len hlasky "system windows sa nemohol pripojit k pozadovanej sieti" - inde mi wlan normalne fungovala vzdy bezproblemov iba doma nie, tak som preinstaloval windows na notebooku a ziadna zmena - wifi stale nefunkcne, vymenil som wifi kartu a stale bezo zmeny, vypnutie a zapnutie routra nepomahalo, factory reset na routri nepomahal .
Zrazu som zakazal na routri WPS a notebook sa pripojil bez jedineho problemu a funguje doteraz ... Je to ale divne lebo s routrom som dobry rok nemanipuloval so ziadnym nastavenim a proste po troch mesiacoch moje HPcko nove prestale fungovat na wifine a ani restart routra a reinstalacia OS nepomahala - kazdopadne sa jedna o znamy a pomerne rozsireny problem a uz neviem ani zratat kolko ludi kvoli tomu poslalo notebook zbytocne do servisu !!
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
to se bohuzel stava viz MaTToS a podle me je to problem Win 7 ... v redakci se nam casto stane, ze nektere notebooky pri prvnim pripojeni do site protestuji ... respektive zalezi na tom, jakym zpusobem se sit nastavi ... rucni vytvoreni site funguje vzdy, ale pokud clovek vybere sit ze seznamu nalezeny a pokusi se pripojit, nejde to ... delaji to jen nektere notebooky a jen na nekterych routerech
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“