Problem s WIFI pripojenim (vypadava, zpomali se)

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
orgasmic
Moderátor
Moderátor

Problem s WIFI pripojenim (vypadava, zpomali se)

Příspěvekod orgasmic » 06 úno 2012 14:02

Zdravim,

Mam problem se svym notebookem MSI GT780-299CS a pripojeni k domaci WIFI.
Notebook mam 14 dni, dokoupil jsem si SSD a nainstaloval na nej vsechny ovladace a system.
Prvni tyden vse bezelo krasne az na tento vikend, kdy se zacal objevovat problem s pripojenim.
Upozornuji, ze ostatni zarizeni jako pritelkyne notebook nebo mobilni telefony tento problem nemaji, takze Wifi siti to nebude.

Notebook se pripoji na nasi domaci sit chranenou heslem, zabezpeceni WPA2. Asi po pul hodine zacalo pripojeni vypadavat, objevovat se zluty vykricnik.
Stacilo dat "Opravit pripojeni" - adapter se restartoval a internet sel tak 1 minutu bez problemu, ale za chvili se zacal opet zpomalovat a restartovat (zluty vykricnik).
Zkousel jsem preinstalovat ovladace a porad nic.
Projel jsem system antivirem a nic nenasel.

Rozhodl jsem se tedy zformatovat disk a system preinstalovat.
Par hodin zase bezel internet perfektne, ale problem se znovu objevil.

Zu jsem z toho v koncich. Nevite nekdo, cim to muze byt?
Asus ROG Strix G18

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 06 úno 2012 15:04

co na to říká Windows event log ? (pc - spravovat - "prohlizec udalosti" - system) - nenajdes tam po pripojeni na wifi sit a jejim naslednem crashnuti nejaky report?
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 06 úno 2012 17:24

Hm...zkus ještě jiný router.Nebo je vadný modul v notebooku.Těžko říct takhle na dálku.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Hardware“