Zdravím, už nejaký ten týždeň dva sa rozhodujem o kúpe NB, nakoľko mám starý desktopový PC a už ledva nažíva, tak chcem zainvestovať do NB, aby mi slúžil aj na školské účely, ale hlavne by mal byť určený na internet, pozeranie filmov a hranie hier. Z tých hier spomeniem zopár titulov, ktoré ma obišli a chcel by som ich vyskúšať, tak napríklad Mafia II alebo GTA 4 (ak by sa dalo) poprípade niečo podobné, čiže by bolo fajn aby mal NB nezdielanú grafickú kartu. NB by som mal väčšinu času doma a párkrát v škole (možno dvakrát za mesiac). Ku konštrukcií asi len toľko, že nemám výhrady voči plastom, ale videl som ako dopadol starší NB z plastu po dvoch rokoch, tak som bol odhovorený od takejto konštrukcie.
Uhlopriečka klasických 15,6. Osobne sa do NB značiek nevyznám a neviem ani ktoré modely majú kvalitné chladenie a ani výdrž batérie. Relatívne fajn by bolo keby NB vydržal aspoň tie 3,5 - 4 hodiny.
Najpodstatnejším faktorom je cena. Tým pádom by som sa chcel udržať v cenovej relácií od 550 do 650 Eur.
Zatiaľ sa rozhodujem medzi týmito dvomi, kde v jednom modely je väčšia RAM a v druhom zasa grafika
http://datacomp.sk/toshiba-satellite-l7 ... 12628.html
http://datacomp.sk/lenovo-ideapad-z570- ... 02291.html
Ak máte nejaké lepšie rady, budem len vďačný a vopred ďakujem všetkým, ktorý mi pomôžu s výberom.
NB na občasné hranie, náhrada za starý desktopový PC
-
- občas něco napíše
Ani jeden není vhodný.Mrkni třeba na www.alza.cz/lenovo-ideapad-z570-metal-d290189.htm
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
Mohol by som sa spýtať, že prečo tento? Akceptujem tvoju radu a ušetril by som aj nejaké peniaze, čo je len fajn. Myslel som si, že už sa skôr oplatí ísť do procesoru i5, ale ako pozerám tu bude asi lepšia grafika. (síce som čítal, že niekedy je lepší výkonnejší i3 ako nejaký i5 z menšej rady) Ďakujem za názor.
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“