aky vykonny notebook do 40000 bez DPH?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
scooti
občas něco napíše

aky vykonny notebook do 40000 bez DPH?

Příspěvekod scooti » 07 črc 2007 11:37

Zdravim,
poprosil by som o radu.. Chcem si kupit nejaky vykonny notebook najmna na pracu s grafikou (photoshop, 3Ds, AutoCAD) do cca 40000,-. Potrebujem hlavne vela RAM, silny procesor (v podstate mi je jedno ci to bude X2 alebo Core2) a vykonnu grafiku (rozhodne nie intergrovane). Nejake modely som si uz vybral no vacsinou su to znacky ACER a ASUS. pricom o Acer viem ze su dost nespolahlive a kazove. ASUS mam teraz jeden (uz druhy rok) a neboli s nim problemy (odisla sice napalovacka ale to mi v servise vymenili za tyzden). Co som sa uz tak informoval tak vacsinou odporucaju HP a Toshiba, len tam sa mi zda ze vykonovo su na tom rovnako ako napr. ASUS len su o dost drahsie. Ale nemam problem zobrat aj inu znacku.. hlavne aby sa to nekazilo a podavalo poriadny vykon ;)
Tak ak mate niekto skusenosti s tymto prosim o nakopnutie spravnym smerom

CeCo

Příspěvekod CeCo » 07 črc 2007 12:54

1, Displej bude bieda, tie farby sa ti budu miesat jedna s druhou... (to je celkovo problem notebookov) a budu vyzerat dost inac nez na externom LCD...
2, HP a Toshiba su oproti ASUSom a Acerom drahsie aj preto, ze maju lepsie servisne pokrytie a trosku viacej davaju doraz na ergonomiu a celkovu podporu... Vcera som zrovna rozoberal moj ASUS a dost som sa cudoval, ako je to vo vnutri poskladane - HP to ma robene daleko lepsie.

Inac od Toshiby by to vyzeralo na A200 alebo nejaku lacnejsiu Tecru a od HP nejaky business model s WSXGA+ displejom (tie su daleko lepsie co do kvality nez WXGA). Ale budu aj drahsie. Mozno este nejake Lenovo rady Thinkpad...

Pre bratov Cechov - cena je 40 000 SK bez DPH!!!

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“