Příspěvekod Guf » 08 črc 2007 13:55
Tak do notebooku bych chtěl vrazit 30 000, takže ten ThinkPad není k zahození...
Jinak samozřejmě, notebooky za 25 000 asi nebudou nic moc. Nadruhou stranu, 25 000 není tak málo a člověk by si řekl, že za tu cenu si žádá alespoň trochu kvality. ODPAD to ale určitě není...(nechte mě žít ještě chvíli v iluzi )
Jinak všechny 3 notebooky se mi velice líbí, kdyby měl ten ThinkPad větší rozlišení než XGA určitě bych ho bral. Co si myslíte, je to taková překážka?
Jinak každý stroj vyžaduje kompromis: HP-problémy s chlazením, IBM/Lenovo-display, FS-výdrž, šasi.
Další otázkou je servis, ve kterém podle mě vede HP a Lenovo.
Co mě ale úplně dostalo byl přístup lidí z IBM/Lenovo. S takovým jednáním jsem se ještě nesetkal. Vydal jsem se do Lenovo centra ve Zlíně. Přišel jsem do prodejny a okamžitě vedle mne stál technik. Dobrý den pane, co si přejete, jistě, předvedeme, ukážeme...
Vyzpovídal mne jako malého kluka, na co notebook potřebuju a co od něj čekám. Samozřejmě viděl, že jsem student, takže mi nenabízel to nejdražší.
Líbil se mi R60, ale nevyhovoval mi disk. 80GB je prostě málo. Technik okamžitě přišel s tím, že starý disk mi odkoupí a dá se tam 160GB. Paměti můžeme dát místo 2x512MB jednou 1GB a tak to šlo dál. SUPER, vřele doporučuji navštívit Lenovo centrum!!!
Nakonec se cena R60 s úpravami vyšplhala na 34 000, což už bylo pro mne moc. Technik mi ale obratem nabídl R60, která byla vystavena v prodejně se stejnými úpravami za 31 000, a to jen proto, že byla 2 měsíce za výlohou. Navíc říkal, že notebook je zaběhnutý, a tak se alespoň uvidí, jestli má display mrtvé body.
Abych to shrnul, Lenovo ví co dělá, což se o HP ani FS nedá říct. Ten technik v HP ani nevěděl, že se 6510b dělá