Tichy notebook 13-15TFT do 15tis Kc

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Adlik

Tichy notebook 13-15TFT do 15tis Kc

Příspěvekod Adlik » 01 bře 2012 19:42

Zdravím,

přemýšlím o koupi notebooku, máte někdo zkušenosti s tímto notebookem?

http://www.alza.cz/asus-k53sc-sx592v-d278101.htm

Případně, víte o něčem lepším za tento peníz? (klidně i míň) :-) Bílá barva výhodou. Využití víceméně na všechno. Velikost 13-15" . Hlavně ať je to tichý a moc to netopí.

Budu rád za každý názor. Díky moc

Chlebovnik
guru

Příspěvekod Chlebovnik » 01 bře 2012 20:02

Jo jo, bílá barva je výborná. Rychle se ušpiní, v horším případě ošoupe nebo zežloutne. Vskutku excelentní volba.

A prosím upřesněte to využití. Ta grafika nové hry neutáhne, na CAD a stříhání videa je rozlišení displaye nízké a Káčkové Asusy nejsou zrovna etalonem kvality.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 01 bře 2012 21:07

Špatná volba.Radši bych volil Lenovo Z 570 nebo Asus N53 v této ceně.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Adlik

Příspěvekod Adlik » 01 bře 2012 21:39

Chlebovnik:
:o ošoupe nebo zežloutne? To snad v dnešní době není tak nekvalitní, ne? Jsem na elektroniku celkem opatrnej, tak by ty snad mohlo vydržet :) Jinak co se týká využití, tak víceméně všechno, hry si zahraju opravdu vyjimečně, občas něco načmárám v SolidWorks... ale nejvíc internet, filmy... Baterka aby vydržela aspoň 3-4hod... výkonově si myslím, že by to mělo bohatě stačit (jde spíš o to, zda by za ty peníze nebylo něco nabitějšího). Nejhorší je, že se mi ten notebook hooodně líbí, ještě k tomu v tý bílý barvě, ale určitě si nechám rád poradit...

roman2277 ?Placek? :D
To Lenovo je výkonově určitě lepší, ale designově se mi to osobně moc nelíbí... to stejný ten druhej Asus, který navíc vychazí dráž (nerad bych překračoval hranici 15t)

Noo, je to se mnou těžký,vím... Zkusím se zeptat jinak, vážně je ten bílý ASUS K53SC tak špatný? Jsem na vážkách, jestli kupovat nový notebook, nebo ještě nějaký měsíc vyčkat. Moje Toshiba A300D-214 má už svoje pomalu odslouženo (baterka KO, záruka už není)... tak se bojím, aby mi brzo neodešla uplně.... (a co si budem povídat, než odejde, raději bych se ji do té doby aspoň za nějakej peníz zbavil).

Ještě jednou díky za názory.

Azzamat1

Příspěvekod Azzamat1 » 01 bře 2012 22:27

Kackova rada Asusu kvalitou neoplyva, ostatne se to doctes v diskuzich. K tomu ta grafika je na nove hry nedostacujici, a ikdyz hrajes jenom obcas, nebudes chtit,aby se ti kazda druha hra sekala, nebo ji poustet na minimalni detaily. Kvalitnejsi obrazovku v tehle cenove relaci nenajdes ( Dell XPS je nekde jinde), ale zvuk, prumernou grafiku a bytelnejsi konstrukci urcite ano. Takze v pomeru cena,vykon,kvalita vychazi N53 Asus, jak tu nekde predtim doporucoval Chlebovnik.
http://www.asus.as/asus-n53sv-sx448-156 ... bezos.html

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 02 bře 2012 06:49

Nerespektovani pravidel fora. Precti si je a ja Ti tema odemknu, kdyz mi posles spravne zneni tematu.
Asus ROG Strix G18

Adlik

Příspěvekod Adlik » 03 bře 2012 17:00

Nakonec jsem dal na Vás a objednal tento. http://www.alza.cz/asus-n53sv-sx702v-d264477.htm Doufám, dobrá volba :-)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“