Chlebovnik:

ošoupe nebo zežloutne? To snad v dnešní době není tak nekvalitní, ne? Jsem na elektroniku celkem opatrnej, tak by ty snad mohlo vydržet

Jinak co se týká využití, tak víceméně všechno, hry si zahraju opravdu vyjimečně, občas něco načmárám v SolidWorks... ale nejvíc internet, filmy... Baterka aby vydržela aspoň 3-4hod... výkonově si myslím, že by to mělo bohatě stačit (jde spíš o to, zda by za ty peníze nebylo něco nabitějšího). Nejhorší je, že se mi ten notebook hooodně líbí, ještě k tomu v tý bílý barvě, ale určitě si nechám rád poradit...
roman2277 ?Placek?
To Lenovo je výkonově určitě lepší, ale designově se mi to osobně moc nelíbí... to stejný ten druhej Asus, který navíc vychazí dráž (nerad bych překračoval hranici 15t)
Noo, je to se mnou těžký,vím... Zkusím se zeptat jinak, vážně je ten bílý ASUS K53SC tak špatný? Jsem na vážkách, jestli kupovat nový notebook, nebo ještě nějaký měsíc vyčkat. Moje Toshiba A300D-214 má už svoje pomalu odslouženo (baterka KO, záruka už není)... tak se bojím, aby mi brzo neodešla uplně.... (a co si budem povídat, než odejde, raději bych se ji do té doby aspoň za nějakej peníz zbavil).
Ještě jednou díky za názory.