Ahoj, mám takový menší problém s nainstalováním Windowsu... Jelikož mi odešel HDD, musel jsem koupit jiný, parametry jsou stejné, jen má menší kapacitu, což vlatně nehraje roli. Notebook je HP ProBook 4330s
Když zapnu NB a vložím CD s Windows, tak se začne instalovat a asi po 5ti minutách mi naběhne modrá tabulka s chybou instalace. Píše mi to:
Byli zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače.
Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu, pokračujte těmito kroky:
Zkontrolujte, zda v počítači nejsou viry. Odeberte všechny nově nainstalované jednotky a řadiče pevných disků. Zkontrolujte, zda je pevný disk správně konfigurován a zakončen.
pomocí programu CHKDSK /F zkontrolujte poškození pevného disku a poté restartujte počítač.
*** STOP: 0x0000007B (0xF78DE524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)
Toto je vše co mi naskočí. Jelikož jsem laik, tak se chci zeptat, zda by mi byl někdo schopný poradit co s tím, nebo jestli je lepší dát počítač někomu servisovat. Předem moc díky za vaše rady.
Nový HDD - Nejde mi nainstalovat Windows
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“