Hezký den,
mám tento notebook už 7 let, jsem s ním velmi spokojen, používám ho výhradně k práci, hry na něm nehraji. Často s ním cestuji. Začínám se poohlížet po vhodném nástupci.
Od nástupce očekávám:
- matný kvalitní display cca 14palců s rozlišením nejméně takovým jako u stávající S7020 (1400x1050 nebo lepší)
- stejnou mobilitu, odolnost a spolehlivost jako u stávající S7020
- pro práci v kanceláři potřebuji navíc používat nejméně jeden externí monitor v režimu rozšířené plochy (nejlépe dva, a zároveň i obrazovku notebooku - pracuji totiž běžně s mnoha elektronickými dokumenty, které potřebuji mít zároveň otevřené),
- velkou výdrž na baterie.
- cena nejlépe do 30-35tis (nevím, nakolik je to reálné), pokud bude důvod si nějaký ten tisíc připlatit za něco užitečného, nemám s tím problém.
Jaký NTB byste mi doporučili?
Děkuji za Vaše tipy.
Jaká náhrada za Fujitsu-Siemens Lifebook S7020?
Díky za tipy. A jak je to s tou prací na externích monitorech? Četl jsem na toto téma několik článků na internetu a co jsem pochopil, běžně lze k notebooku připojit 1 externí monitor (přes VGA, DisplayPort, popř. HDMI) + lze zároveň použít i obrazovku notebooku. Ovšem jen velmi málo notebooků podporuje připojení 2 externích monitorů + zároveň použití obrazovky notebooku. Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“