Dotaz k notebookovým webkamerám
-
- občas něco napíše
Dotaz k notebookovým webkamerám
Dobrý den.
Snažím se už nějakou dobu najít notebook s nejlepší integrovanou webkamerou.
Jediné, co jsem našel je Samsung 9 Series, kde je údajně 1,3 Mpix integrovaná webová kamera.
1. Existují notebooky s lepší integrovanou webovou kamerou?
2. Dokáže třeba ten Samsung 9 Series nahrávat video v kvalitě 30FPS - a pokud ano, v jakém rozlišení?
Díky!
Snažím se už nějakou dobu najít notebook s nejlepší integrovanou webkamerou.
Jediné, co jsem našel je Samsung 9 Series, kde je údajně 1,3 Mpix integrovaná webová kamera.
1. Existují notebooky s lepší integrovanou webovou kamerou?
2. Dokáže třeba ten Samsung 9 Series nahrávat video v kvalitě 30FPS - a pokud ano, v jakém rozlišení?
Díky!
-
- občas něco napíše
Tomu rozumím, jen bych rád věděl, jestli existuje nějaké řešení, kde to bude integrované.
Budu teď hodně cestovat, a potřebuju věci co nejvíce zjednodušit a současně najít to nej řešení.
Našel jsem, že např. "obyčejný" HP ProBook 4530s má tzv. 720p HD webcam.
Můžu teda předpokládat, že zvládne nahrávat video v rozlišení 1024x720 při 30FPS?
Měl jsem před půl rokem HP Probook... ale ten při tomto rozlišení zvládl nahrávat pouze při 15 FPS... nebo něco takového ....
Budu teď hodně cestovat, a potřebuju věci co nejvíce zjednodušit a současně najít to nej řešení.
Našel jsem, že např. "obyčejný" HP ProBook 4530s má tzv. 720p HD webcam.
Můžu teda předpokládat, že zvládne nahrávat video v rozlišení 1024x720 při 30FPS?
Měl jsem před půl rokem HP Probook... ale ten při tomto rozlišení zvládl nahrávat pouze při 15 FPS... nebo něco takového ....
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“