Nový notebook, omezený rozpočet

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Dandiiik

Nový notebook, omezený rozpočet

Příspěvekod Dandiiik » 28 čer 2012 11:47

Ahoj všichni, jsem tu nový a moc se nevyznám v parametrech počítačů, nebo notebooků. Nicméně nastal čas pořídit si nový noťas:

- měl by být dostatečně výkonný, aby rozjel nové hry

Což je asi můj jediný požadavek. Počítám, že internet, office, filmy apod. dneska zvládnou všechny notebooky.

Jo a hlavní požadavek je, aby se vešel do 20 000,-. Nebo lehce přes. Vím právě, že za tyhle peníze těžko seženu nějakou herní mašinu, ale prostě bych chtěl nejlepší, co se v týhle cenový relaci dá dneska sehnat. Koukal jsem už na pár věci. Např.:

http://www.electroworld.cz/product/poci ... l-notebook

Kdyžtak díky moc předem :)

Chlebovnik
guru

Příspěvekod Chlebovnik » 28 čer 2012 11:52

Nepíšeš nic o přenášení, chceš jenom výkon -> KUP SI PC!!! (Pravidla tu nejsou pro srandu králíkům)

Nejvýkonnější je Acer Aspire V3 s GT 650M za 20 490,-
/thread
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Dandiiik

...

Příspěvekod Dandiiik » 28 čer 2012 12:04

Tak každýho normálního člověka snad napadne, že když chci notebook, tak ho asi budu přenášet ne? Jinak jak je těžkej nebo velkej je mi celkem buřt. Opravdu mě zajímá jen co nejlepší výkon (a samozřejmě chlazení v této relaci).

Jinak díky za tip, ten Acer vypadá pěkně. Jinak se omlouvám, jestli jsem porušil pravidla, ale opravdu jsem nečekal, že musím psát o přenášení notebooku.

Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 28 čer 2012 12:17

opravdu jsem nevědel že musím psát o přenášení notebooku.

chci poradit auto, ale přece nebudu psát o tom kam a jak často sním budu jezdit :roll: :roll: :roll:

Radu jsi dostal, pravidla ignoruješ -> LOCK ( pokud se ti něco nezdá SZ)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Zpět na „Jaký vybrat notebook“