Co nejvíce herní notebook do 15000 kč

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
GlaDOS
občas něco napíše

Co nejvíce herní notebook do 15000 kč

Příspěvekod GlaDOS » 30 čer 2012 21:44

Zdravím,

spolužák nepříliš znalý notebooků vybírá stroj, takže bych se zkusil zeptat také vás na vaše názory, do čeho by tak měl jít.

Používán bude, jak je z nadpisu zřejmé, hlavně na hry. Grafický výkon bych tedy řadil na první místo.

Předpokládám, že přenášen bude tak nějak občas, tzn. jednou, dvakrát do týdne. Úhlopříčka určitě 15'', numerická klávesnice podmínkou (ale předpokládám, že i samozřejmostí).

Samozřejmě mě nejprve zaujaly Acer 5742g a jeho packard bell bratranci, nicméně měl jsem tu "čest" si je osahat a přijde mi to jako kelímek od jogurtu, nemluvě o tom, že v kombinaci s tím, jak ty stroje hřejou, by to vůbec nemuselo dopadnout dobře. Tyto dvě značky bych tedy asi vyjmul, zbytek snad může být všechno. Kvalitu konstrukce bych tedy rád viděl trochu výše, než u těchto jmenovaných.

Design bych vůbec neřešil, snad bych se jen vyvaroval červené barvy, případně bílé (ale dá se přežít).

Podmínkou je určitě předinstalovaný os!

Já jsem našel následující dva stroje:
http://www.czc.cz/hp-pavilion-dv6-6b20- ... r15.5-15.6

- Tenhle mi vychází nejlépe, bohužel asi už nebude k sehnání.
http://www.czc.cz/hp-pavilion-g6-2030ec ... r15.5-15.6

Trochu nižší grafický výkon, ale stále vypadá poměrně slušně.

Další návrhy? Za každý budu rád.

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 01 črc 2012 11:50

Toshiba L850-12U.Skvělá klávesnice,výkon a značka.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“