Výběr chladící pasty
Výběr chladící pasty
čau potřebuju vybrat chlydici pastu na notebook msi gx na pctuningu byla nejlepší pasta zvolena Arctic Cooling MX-2 tu mam i v pc ale celkem mě zmátlo když jsem na notasu sundal chladič tak ta pasta byla dost tuhá a vypadala jak kdyby byla nastřihaná a co vím tak pasta do pc je řidká tak jestli neni na notasy nějaky jiny druha past ,předem díky za odpověd ,a ještě bych potřeboval programek na manualní ovladani větračku .
- Chlebovnik
- guru
Re: Výběr chladící pasty
Já můžu za sebe doporučit pastu od Zalmana - výborně se aplikuje. Ale v podstatě každá psata bude lepší než žvýkačka od výrobce.
Neškodilo by napsat, co máš za notebook, ale ovládat ventilátor jde pouze u většiny ThinkPadů, některých starších Dellů a některých HP EliteBooků, takže máš nejspíš smůlu. Holt notebook není PC.
EDIT: MSI GX633? Jo, tak to máš smůlu.
Rašíd píše:a ještě bych potřeboval programek na manualní ovladani větračku .
Neškodilo by napsat, co máš za notebook, ale ovládat ventilátor jde pouze u většiny ThinkPadů, některých starších Dellů a některých HP EliteBooků, takže máš nejspíš smůlu. Holt notebook není PC.
EDIT: MSI GX633? Jo, tak to máš smůlu.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Ahoj, jiné téma o chladící pastě jsem nenašel a nechtěl jsem zakládat nové, tak píši sem včera jsem aplikoval na dell e6420 i5 chladící pastu MX-2. Dělal jsem to poprvé.. tu starou jsem jen setřel a dal tu novou a teploty mi přišly úplně stejné, ne-li vyšší..tak jsem koukal na videa a tam říkali, že je opravdu potřeba to pořádně vyčistit, že i mastnota dělá hodně. Tak jsem to otevřel znovu.. pořádně jsem to vyčistil lihem atd a to jak procesor tak plochu chladiče..a najednou jsou teploty opravdu nižší..
tak se chci jen ujistit do budoucna...
je ta čistící procedura opravdu tak důležitá, nebo ty nižší teploty jsou díky něčemu jinému - třeba sem to poprvé jen špatně nanesl, byla tam vzduchová bublina, nebo něco jiného?
tak se chci jen ujistit do budoucna...
je ta čistící procedura opravdu tak důležitá, nebo ty nižší teploty jsou díky něčemu jinému - třeba sem to poprvé jen špatně nanesl, byla tam vzduchová bublina, nebo něco jiného?
- Chlebovnik
- guru
Ahoj chlapi, tak jaká je podle vás momentálně nejlepší pasta, která se u nás dá v běžné distribuci sehnat? Mám dobré zkušenosti se Zalmanem STG-1 (viz výše) co se aplikace i dosažených teplot týče, ale jestli se na trhu objevilo něco nového, co byste rádi doporučili, tak se na to rád podívám. Díky.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
Já přepastovávám Noctuou NT-H1
http://www.alza.cz/teplovodiva-pasta-po ... .htm#popis
http://www.alza.cz/teplovodiva-pasta-po ... .htm#popis
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]