Ultrabook GIGABYTE U2442N ???
Ultrabook GIGABYTE U2442N ???
Ahoj sháním nějaký notebook na VŠ, budu studovat FIM v Hradci Králové obor cestovní ruch, takže nějaké extra výkonné notebooky kvůli oboru nebudu potřebovat jde mi spíše o přenositelnost, kvalitní šasi.
Moje původní požadavky byli 14-15.6 displej, minimálně 1600x900, matný, podsvícená klávesnice, max 2.5 kg, cena do 20 000 kč, ivy bridge, kepler,
Na notebook určitě nespěchám a věděl jsem, že notesy s keplerem půjdou teprve do prodeje, ale dnes jsem se koukl na czc.cz a našel tam nabídku ultrabooku Ultrabook GIGABYTE U2442N a U2442V, proto se chci zeptat jaká je Gigabyte značka notebooku? Servis? Výdrž? Odolnost? Vyplatí se za tento notebook jít přes hranici mých peněz? Doma mám iPad takže pokud bych kupoval tento ultrabook ipadu pravděpodobně prodám takže nebude problém se doplatit do cílové částky.
K čemu budu tedy používat?
Každodenní přenášení mezi bytem a fakultou cca 2km busem nebo autem, proto chci lehkost a kvalitní zpracování
Zápisky o hodinách, zde není problém s výdrží u každé sedačky se nachází zásuvka
Nějaké to hraní a filmování na bytě, v časech volna bych si chtěl i něco na notesu zahrát, nejsem žádný extra velký hráč takže mi stačí hry spustit na medium i low, ale aby měli přes 30 FPS,
Co hraji? Momentálně London 2012, FIFA 12, Diablo III, Skyrim,
Do budoucna? Z nově ohlášených jen GTA V, Borderlands II a FIFA 13
Poslední dotaz by byl jaký je rozdíl mezi
Model procesoru: 3210(2.50/3.10GHz)
Typ procesoru: Intel Core i5 (Ivy Bridge)
a
Model procesoru: 3517U(1.90/3.00GHz)
Typ procesoru: Intel Core i7 (Ivy Bridge)
Jestli kvůli výkonu se vyplatí za tu I7 připlácet nebo v čem je ten největší rozdíl? Jinak se mi zdá, že jsou ultrabooky totožné mění se jen ta cena cca 3000kč a procesor
Moje původní požadavky byli 14-15.6 displej, minimálně 1600x900, matný, podsvícená klávesnice, max 2.5 kg, cena do 20 000 kč, ivy bridge, kepler,
Na notebook určitě nespěchám a věděl jsem, že notesy s keplerem půjdou teprve do prodeje, ale dnes jsem se koukl na czc.cz a našel tam nabídku ultrabooku Ultrabook GIGABYTE U2442N a U2442V, proto se chci zeptat jaká je Gigabyte značka notebooku? Servis? Výdrž? Odolnost? Vyplatí se za tento notebook jít přes hranici mých peněz? Doma mám iPad takže pokud bych kupoval tento ultrabook ipadu pravděpodobně prodám takže nebude problém se doplatit do cílové částky.
K čemu budu tedy používat?
Každodenní přenášení mezi bytem a fakultou cca 2km busem nebo autem, proto chci lehkost a kvalitní zpracování
Zápisky o hodinách, zde není problém s výdrží u každé sedačky se nachází zásuvka
Nějaké to hraní a filmování na bytě, v časech volna bych si chtěl i něco na notesu zahrát, nejsem žádný extra velký hráč takže mi stačí hry spustit na medium i low, ale aby měli přes 30 FPS,
Co hraji? Momentálně London 2012, FIFA 12, Diablo III, Skyrim,
Do budoucna? Z nově ohlášených jen GTA V, Borderlands II a FIFA 13
Poslední dotaz by byl jaký je rozdíl mezi
Model procesoru: 3210(2.50/3.10GHz)
Typ procesoru: Intel Core i5 (Ivy Bridge)
a
Model procesoru: 3517U(1.90/3.00GHz)
Typ procesoru: Intel Core i7 (Ivy Bridge)
Jestli kvůli výkonu se vyplatí za tu I7 připlácet nebo v čem je ten největší rozdíl? Jinak se mi zdá, že jsou ultrabooky totožné mění se jen ta cena cca 3000kč a procesor
Nic lepsiho skloubenim Tvych pozadavku nez ten Gigabyte nesezenes.
Ja bych se ho nebal.
Kvalita odpovida ostatnim vyrobcum v teto cene a zamereni.
Vyhodou je vykonna grafika, podsvetlena klavesnice a vysoke rozliseni.
Podle me to nebude spatna volba, ale zkusenost nemam.
Tady je v nemcine mala recenze: http://www.notebookinfo.de/produkte/gig ... 558/#Tests
Ja bych se ho nebal.
Kvalita odpovida ostatnim vyrobcum v teto cene a zamereni.
Vyhodou je vykonna grafika, podsvetlena klavesnice a vysoke rozliseni.
Podle me to nebude spatna volba, ale zkusenost nemam.
Tady je v nemcine mala recenze: http://www.notebookinfo.de/produkte/gig ... 558/#Tests
Asus ROG Strix G18
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já tohle vidim spíš jinak. Mezi všemi těmi UltraBooky jsou dost velké rozdíly v některých parametrech jako je spotřeba, hlučnost (zejména), kvalita klávesnice a podobně.orgasmic píše:Kvalita odpovida ostatnim vyrobcum v teto cene a zamereni.
Rozhodně bych tedy slepě nešel do něčeho, co je podobně alternativní a není na to ještě moc pořádných recenzí z relevantním zdrojů.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Tak na czc už ho mají skladem asi si ho pojedu vyzkoušet pokud ho budou mít v showroomu a případně pak koupit. Na vás mám teď jednu otázku za kolik cca bych mohl prodat SONY VAIO CW1? Notebook je půl roku po záruce ve výborném stavu, bílá varianta, jediné co je na prd v notebooku je baterka je tam stále ta originální a tak bez přípojky vydrží místo původních dvou hodin nyní max půl hodiny
Zpět na „Jaký vybrat notebook“