Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Google na ceskych strankach najde "G62-453sl" jen na strankach Gigacomputeru, bude asi pritahnuty ze zahranici a se zarukou te s nim v oficialnich servisech vyhodi. Takze reklamace jen v Gigacomputeru a to jeste jen v te pobocce, kde jsi ho koupila. Ostatni pobocky te s reklamaci mohou vyhodit, protoze jde i jine firmy.
Predpokladam, ze sis precetla obchodni podminky a vis, ze jde o pouzity notebook a ne novy. Win jsou podle popisu ceske, ale nic se nepise o klavesnici - takze dolepovat ceske popisky na v lepsim pripade anglickou klavesnici nevadi?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
omlouvám se...
bavila jsem se o tom s mamkou a ta říkala že mě by stačil levnější notebook a cosi, já moc peněz nemám takže musím brát v potaz kolik jsou mi schopni dát rodiče.
A přecejen nechci výběr nějak uspěchat nebo tak, abych pak s ntb nemusela na nějaké reklamace nebo zjistila že stojí za velký kulový.