Ahoj,
zhanam neaky notebook.
Cena: najlepsie do 750 EUR bez dane
Pouzitie: Programovanie, web, office. Prenasanie obcasne, v priemere 3x/tyzden. Vacsi problem ako v prenasani vidim v tom, ze mam obe ruky lave a moje notasy zvyknu od casu na cas trpiet.
A idealne aby to nemalo pasiky na obrazovke (co sa kvality tyka). FullHD je moc, ale 768p je krute malo (co sa rozlisenia tyka).
Idealne aby to vydrzalo tie 3-4 roky.
Edit: teraz som prezeral neake thinkpady, su ale oproti asusom sialene drahe. Kolko ide z toho "do znacky" (je konstrukcia taka ako kedysi/ oplaca sa priplacat oproti dell-om/hp v rovnakej kategorii (ktore su navyse v rovnakej konfiguracii o dost lacnejsie)
Notebook pre "obe ruky lave"
-
- občas něco napíše
http://www.czc.cz/lenovo-thinkpad-edge- ... 1600+x+900
Nejlepší, co dokážu poradit, případně v jiné konfiguraci.
Nejlepší, co dokážu poradit, případně v jiné konfiguraci.
Lenovo Ideapad Y570 (i5 2450M, GT555m, 8GB RAM, W7HP)
Lenovo ThinkPad Edge E130 (Pentium 997, HD Graphics, 4 GB)
But I think we can put our differences behind us. For science. You monster.
-
- občas něco napíše
E je taková odlehčená verze thinkpadu. E je trochu kompaktnější, zase na druhou stranu není tak dobře stavěné. Rozdílů tam bude více, doufám, že se vyjádří někdo znalejší .)
Lenovo Ideapad Y570 (i5 2450M, GT555m, 8GB RAM, W7HP)
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
No rozdíly jsou poměrně zásadní Edge by se daly zařadit mezi multimediální IdeaPady a "klasické" ThinkPady (tj. T,X,W). Doporučoval bych přišetřit si na T430/530. Celkově nabídne podstatně pevnější tělo - Edge sice konstrukčně patří mezi to (nej)lepší co můžeš mezi plasťáky najít ale na slitinové ThinkPady to pochopitelně nemá. Takže základní rozdíly jsou asi následující:
- slitinová kostra v základně
- víko je plastové ale je vyztužené karbonovými vlákny (a optickými pro lepší příjem signálu wifi)
- dokovací konektor
- ultrabay (místo mechaniky si můžeš dát druhý disk)
- lampička ve víku
PS: mě už T420i upadla asi 3x, jednou jsem se po ní prošel a jednou jsem do ní vylil matonku. Jediné, co se mi stalo bylo, že se mi odlomila krytka u dokovacího konektoru.
- slitinová kostra v základně
- víko je plastové ale je vyztužené karbonovými vlákny (a optickými pro lepší příjem signálu wifi)
- dokovací konektor
- ultrabay (místo mechaniky si můžeš dát druhý disk)
- lampička ve víku
PS: mě už T420i upadla asi 3x, jednou jsem se po ní prošel a jednou jsem do ní vylil matonku. Jediné, co se mi stalo bylo, že se mi odlomila krytka u dokovacího konektoru.
lenovo ThinkPad T420i
Zpět na „Jaký vybrat notebook“