Koupil jsem spatne??? Prosim poradte, mam par dni na vraceni

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
mirrek007
občas něco napíše

Koupil jsem spatne??? Prosim poradte, mam par dni na vraceni

Příspěvekod mirrek007 » 22 črc 2007 06:58

Potreboval bych poradit, jsem na dovolene v Los Angeles a mam tady zbrkle koupeny notas a chci se zeptat na vas nazor. Shanim se po necem s international zarukou, vsichni mi doporucujou Fujitsu s tim, ze jsou to nejlepsi notebooky. Mam tady Fujitsu A6025 s CoreDuo T2450 2.0 GHz, blizsi specifikace: http://www.laptopauthority.com/product/Notebooks/4031 [viz. Full specification] Se vsemi taxami a triletou rozsirenou international zarukou stal nejakych 25.000 CZK. Mam 15 dni na vraceni v tom problem neni, jen jsem srovnaval s jinyma znackama obdobnych parametru a obdobne notebooky u nas [se dvouletou zarukou] koupim taky. Tak jsem ted na vazkach jestli do toho jit a tu krabici rozbalit, nebo ne. Co myslite?

Mel jsem vyhlidnuty trosku slabsi model s CoreDuo 1,86 s rozsirenou zarukou za nejakych 20.000, ale ten behem jednoho dne vyprodali. Proto jsem zbrkle koupil jeho lepsiho brachu, ale nechci ho rozbalit do doby, nez si budu stopro jisty ze za to stoji...

Guf
guru

re

Příspěvekod Guf » 22 črc 2007 08:26

Zdravím, tak jedná se o Lifebook, takže bych se ohledně kvality nebál.

Je to dobrý notebook.Ale záleží jen na tobě. Já kdybych byl v USA tak bych sáhnul spíš po nějakém IBM/Lenovo Thinkpadu T. Tyto stroje mají 3roční mezinárodní záruku (nebo se dá dokoupit).

Zpět na „Jaký vybrat notebook“