Opět zdravím všěchny moderátory i kolemjdoucí,
již jsem zde žádal o radu ohledně koupi NTB na studium plus nějaká ta multimédia apod. Původně jsem měl mít rozpočet až 20 tisíc. Nakonec se nedostanu moc nad 12. Kdyb to šlo hodně dobře, tak 14. Musím se omezit na úkor jiných výdajů. Měl by to být ntb lehce přenosný, nic velkého, jak jsem chtěl původně. Bude na něm spousta psaní a internetování, stahování, sledování filmů atd. Hraní až v poslední řadě a žádné grafické pecky. Zkuste prosím poradit, zda 14" nebo 15", jakou značku, jaký model?
Děkuji
Notebook do školy, limit 14k
Notebook do školy, limit 14k
Naposledy upravil(a) PF19 dne 06 lis 2012 11:39, celkem upraveno 1 x.
Ten limYt opravdu myslíte vážně?
http://www.czc.cz/lenovo-thinkpad-edge- ... 1=r14-14.9
Tohle vypadá slušně, ten procesor není vůbec špatný a nebude na škodu si těch pár korun doplatit. Kdyby bylo nejhůře, zkuste den dva sedět s kelímkem u nohou někde na Václaváku, turisti docela sypou.
http://www.czc.cz/lenovo-thinkpad-edge- ... 1=r14-14.9
Tohle vypadá slušně, ten procesor není vůbec špatný a nebude na škodu si těch pár korun doplatit. Kdyby bylo nejhůře, zkuste den dva sedět s kelímkem u nohou někde na Václaváku, turisti docela sypou.
Lenovo Ideapad Y570 (i5 2450M, GT555m, 8GB RAM, W7HP)
Lenovo ThinkPad Edge E130 (Pentium 997, HD Graphics, 4 GB)
But I think we can put our differences behind us. For science. You monster.
Jak to myslíte, to "myslíte vážně"? Je to zbytečně moc? Pochopte mě, jsem naprostý amatér. Padne na to ubytovací stýpko, vánoce, brigáda a část erasmusové dotace když bude třeba. Jen nechci koupit hned první věc která mě zaujme vzhledem nebo tak něco. Pokud je třeba dobré si to zjistit takto, pak to zkouším. Pokud myslíte, že je lepší zkoupit časopisy o pc tak zkusím třeba to. Nechci za každou cenu něco na rychlo, ale spíš aby to hodně let vydrželo.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi narážel na znalost češtiny. Prostě si jen neuvědomil, že "notebook do školy" nutně neznamená na VŠ. Notebooky si dnes kupují i žáci prvních a druhých stupňů základky.
Jinak požadavky nejsou přehnané, takže by ty peníze měly stačit.
Jinak požadavky nejsou přehnané, takže by ty peníze měly stačit.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
No popravdě, k mému studu, je to ntb na VŠ. Nejsem povoláním syn, abych měl notebook na základce, jako některá dnešní zlatá děcka. Na češtině si poměrně zakládám, ale jak vidno, někdy se člověk upíše tak blbě, že na to pak jen tak nezapomene. Dokonce jsem z CZ odmaturoval za 1 na gymplu, takže to snad nebude tak zlé. BP jsem taky odevzdal v CZ a celkem se chytla. Ale dost na obhajobu takové kraviny.
Pokud by stačilo něco levnějšího, doporučte, snížení ceny se bránit nebudu.
Pokud by stačilo něco levnějšího, doporučte, snížení ceny se bránit nebudu.
Narážel jsem na tel limYt, vypadá to fakt hodně blbě, akorát jsem se vyjádřil moc tvrdě, moje chyba.
Jinak jsem v prváku na gymplu a ikdyž musím tahat patnáctku z podpisu, tak si psaní do počítače nemohu vynachválit (podotýkám, že na rozdíl od některých netrávím hodinu na facebooku, ale opravdu ve wordu)
Jinak jsem v prváku na gymplu a ikdyž musím tahat patnáctku z podpisu, tak si psaní do počítače nemohu vynachválit (podotýkám, že na rozdíl od některých netrávím hodinu na facebooku, ale opravdu ve wordu)
Lenovo Ideapad Y570 (i5 2450M, GT555m, 8GB RAM, W7HP)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“