ziadne informacie o notebooku

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
kubiak
občas něco napíše

ziadne informacie o notebooku

Příspěvekod kubiak » 08 lis 2012 18:21

Ahojte,
Chcel by som sa Vas skusenejsich opytat na jednu vec ohladom mojho problemu.
Po dlhom uvazeny som sa rozhodol kupit notebook s uhloprieckou 11,6 az 14. Potrebujem ho hlavne na pracu s mensimi simulacnymi programami a jednoduche CAD a samozrejme office.
Nasiel som par notebookov, no v jednej predajnej sieti elektro, som natrafil na jeden 13,3 palcovy Asus. Vsetko je v poriadku az na jednu vec.
Jeho parametre su nadstandartne ako bezne v jeho kategorii, no stoji len 390eur a co je hlavne, na nete som ho ani len nenasiel. Je to model:
Asus RX156V. Nic lepsie som od neho nenasiel (do 400e maly notebook) a bojim sa, ci to nebude nejaky smejd alebo budu nejake problemi.
Ak by som ho nasiel v XY obchodoch tak sa nebojim, ale toto mi nejak smrdi.
Prosim Vas co by ste robili a odporucali mi? Este som pozeral nad: http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... .V7PEC.010
Ale po skusenostiach s Acerom a HP, uz by som chcel skor Asus. Aj ked myslim, ze to skor zalezi od vyrobeneho kusu...
Dakujem za kazdu radu :)

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 08 lis 2012 21:01

Přečti si pravidla pro vkládání dotazu do této sekce, pošli mi SZ se správným zněním a téma Ti odemknu.
Asus ROG Strix G18

Zpět na „Jaký vybrat notebook“