acer aspire 5024wlmi...na nahradni dily?
acer aspire 5024wlmi...na nahradni dily?
cau,mam problem s ntb...turion 64,512 ram,80gb hdd,ati 128...jde o to ze je poskozeny displej a spatny nejaky chip na procesoru,v servisu mi rekli ze by to stalo 9000 celkove...zeptal jsem se kolik by mi za to dali na nd,pry 5000,co si o tom myslite?da mi za to nekdo nekde vic?dik moc za kazdy postreh.
no pred ctvrt rokem. jsem mel nabidku na tenhle notas za 15000 byl komplet v poradku rok stary uz bez zaruky... tak nevim no... snad ti to pomohlo v prehledu o jeho nynejsi cene
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
ja tenhle kousek mam porizoval jsem pred pul rokem za nejakych 15k a reknu ti ze funkcni ho ted prodas maximalne za 13 a pokud nejde displej ani deska tak za to vic jak 4k rozhodne nedostanes (teda od rozumnyho cloveka
)
disk ma cenu do 1000,- pokud je OK
RAMky uz budes prodavat tezko (mas jiste 2x 256 333MHz DDR) kdyz se postesti rek bych asi za 3 kilca;
DVD-RW bych videl nekde kolem 400 - 500,-
housing s klavesnici a touchpadem.. no tak tech 1500,- bys dostat moh' pokud nejsou popraskany panty a je vzhledove zachovalej
deska pokud teda funkuje ma hodnotu tak do 1000 (nebo aspon ja bych za ni o moc vic nedal)
poradil bych koupit nejakej book na ND a z nej to dat do kupy (pokud opravdu nejde jen procesor je to v poho myslim - casteji odchazi desky takze by nemel byt takovy problem ho sehnat) samozrejme pociej s cenou kolem tech 5k pokud si to udelas sam ale i tak to je podle me snesitelna cena oproti servisu

disk ma cenu do 1000,- pokud je OK
RAMky uz budes prodavat tezko (mas jiste 2x 256 333MHz DDR) kdyz se postesti rek bych asi za 3 kilca;
DVD-RW bych videl nekde kolem 400 - 500,-
housing s klavesnici a touchpadem.. no tak tech 1500,- bys dostat moh' pokud nejsou popraskany panty a je vzhledove zachovalej
deska pokud teda funkuje ma hodnotu tak do 1000 (nebo aspon ja bych za ni o moc vic nedal)
poradil bych koupit nejakej book na ND a z nej to dat do kupy (pokud opravdu nejde jen procesor je to v poho myslim - casteji odchazi desky takze by nemel byt takovy problem ho sehnat) samozrejme pociej s cenou kolem tech 5k pokud si to udelas sam ale i tak to je podle me snesitelna cena oproti servisu