Notebook na každodenní použití, kolem 20k

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
TomasSs
občas něco napíše

Notebook na každodenní použití, kolem 20k

Příspěvekod TomasSs » 13 čer 2013 14:52

Čaute ve spolek :) ,
Jelikož se jedná o můj první notebook potřeboval bych od vás, zkušených lidiček poradit :) Notebook bych chtěl na doma + občasné nošení tak max 1-2x do týdne. Budu to mít místo stolního počítače, chci ho hlavně kvůli praktičnosti a mobilitě :) Na notebooku se budou provádět kancelářské práce ( office ) , dále klasika jako je prohlížení internetu, filmy a hudba. Když se nudím tak zapínám hry :) Už dlouho hraju onlinovku Lineage 2, tak je to zaplý docela často, ale jinak nic moc. Ale když je možnost tak i něco náročnejšího :D Velikost bych chtěl asi určitě 15.6", váha mi bude asi celkem jedno, na windows 8 už jsme zvyklej takže s nima počítám. Jinak jsem se díval na nějaký kousky. Zatím se mi docela zamlouval Lenovo Z500 :) Tenkej , lehkej a výkonově se mi zdá taky slušnej a je ted za 19k s i7:) Ale také výrobky od Dell, např. inspiron 15. ALe nechám si poradit :) Cena by měla být kolem tech 20 tisíc. A to bude asi vše :D
Díky za vás čas. Mějte se :)

Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 13 čer 2013 17:45

Praktickej notebook ?

moc smajlíku, málo informací. Pokud to máš na to co píšeš bude ti stačit stroj o hodně levnější.

např.: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

+ OS + SSD
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

TomasSs
občas něco napíše

Příspěvekod TomasSs » 13 čer 2013 20:57

Python.P píše:Praktickej notebook ?

moc smajlíku, málo informací. Pokud to máš na to co píšeš bude ti stačit stroj o hodně levnější.

např.: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

+ OS + SSD

To je asi pravda, díky moc za doporučení :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“