Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Zdravim, na tomto foru jsem novacek, ale nastesti v oblasti PC ne, ale i tak potrebuji pomoci s rozhodnutim od nekoho zkuseneho, kdo dany typ ma, nebo o nem uvazoval. Tak tady jsou moje verze pro novy notas:
Z osobnich duvodu (nakupni moznosti) neuvazuju o koupi v zahranici Schenker, Clevo, Deviltech a pod.
Bude to v poradi muj 6ty notas a asi 20 pocitac celkove, tak snad to trefim a s Vasi pomoci urcite jo, diky za rady. Jinak u toho posledniho jsem se docetl, ze docela slusne hori u Bishocku po 15 min. Notebook bude na 95 procent casu vyuzit na hry. Diky a cekam na Vase nazory a rady.
No je to trochu dilema.Na většinu her bude nejlepší GX.Ovšem hry náročné na CPU tam bude propad fps.Osobně bych koupil MSI řadu GT.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
NO,recenze na AMDworldu bych bral s rezervou,například jejich herní testy jsou úplně k hovnu. Určitě není GX70 špatná koupě, dost možná s tím zamíchají v budoucích letech i nové konzole postavené na AMD platformě..Záleží co hraješ za hry no, protože takové GTA, pokud jako vždy poserou konverzi na PC, bude dle mého hratelné jen málo. Uvidíme, je potřeba více testů..
Aha toho jsem si ani nevsimnul, kdyz jsem cetl recenze v Anglictine, tak tam porad byl s osvetlenou klavesnici....a na tech strankach jsem si toho ani nevsimnul....zase v CR neco extra smerem na downgrade. Jinak jake je hrani na w8? Slysel jsem ze je to docela masakr.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Asi si myslí, že přidáním SS podsvícené klávesnice by šla cena hodně nahoru (což je blbost když šasi pro modely GX a GT je stejné, tzn. i klávesnice). Jo jo chlapi, tomu se říká specifický trh..