Zdravim, mam mensi problem, mam Wifi kartu Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN, stahl jsem nani ovladace, ktere by mely byt zarovem software, maji asi 180 MB. Po nainstalovani ovladacu karta funguje, ale musim stale pouzivat pripojovani pres visty, zadnej program, ktery m bych se mohl pripojovat, nastavovat pripojeni a tak se nenainstaloval, s driverama se nainstalovaly jenom nejake diagnosticke nastroje.
Bluetooth mam Broadcom Bluetooth 2.0 EDR USB Dongle, ale take k nemu nemam zadny software, hledal jsem vsude, ale nic jsem nenasel.
U notebooku ausus problem nebyl, tam k tomu byl na wifinu perfektni SW od asusu.
SW Wifi a Bluetooth
specifikuj typ nb
jinak koukni na stránky výrobce, např. u hp jsou ovladače pro intel wi-fi velký 6mb, co tedy je v těch 180megách?
něco podobného jsem řešil cca před 1/2 rokem, reinstaloval jsem nb a jelikož byl pouze s freedosem, tak jsem si musel vše natahat z webu, no a u seriozních značek není problém
jinak koukni na stránky výrobce, např. u hp jsou ovladače pro intel wi-fi velký 6mb, co tedy je v těch 180megách?
něco podobného jsem řešil cca před 1/2 rokem, reinstaloval jsem nb a jelikož byl pouze s freedosem, tak jsem si musel vše natahat z webu, no a u seriozních značek není problém

HP nx7400 + HP LP2465 - text & foto
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“