IdeaPad Y570 OKR

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Ethy
občas něco napíše

IdeaPad Y570 OKR

Příspěvekod Ethy » 06 srp 2013 17:28

Zdravím, jelikož už jsem natolik frustrován tím, že nevím co dál, až jsem se chtěl zeptat na pomoc Vás, když mi ani slečna na české Lenovo helplince nedokázala pomoci. Cizojazyčné googlení také nepomohlo, a už vážně nevím co dál.

Věc se má takhle: Mám lenovo y570 a chci si přeinstalovat wokna, protože už mám strašně zasekanej systém, ale je zde háček. Kdysi jsem si udělal heslo do one key recovery, ale to heslo jsem samozřejmě zapomněl. Dá se heslo ze systému nějak vytáhnout abych se do one key recovery dostal? Vždycky kdyz zmacknu ten cudlik vedle zapinani pocitace, dostanu se do obrazovky s heslem a po 3 neuspesnych pokusech se ntb restartuje a hura znova. Co jsem tak nejak pogooglil, tak z nejakych lenov se to da vytahnout z woken primo, ale nevim jak u tohohle modelu. Bojim se, aby to neslo udelat jenom hardwarove :/

Pokud by teda nastal ten scenar, ze se do one key recovery fakt nedostanu a budu muset reinstalaci resit jinak, tak jak mam postupovat?
Myslel jsem, ze bych si stahnul verejne dostupne W7 Home Premium 64bit iso a udelal si instalaci na flashku, ale pak jsem trosku zacal googlit a docetl jsem se, ze by mi wokna ten oem key kterej mam nalepenej pod notebookem nevzala, protoze se vazou jenom pro tu partinition kterou bych si mel obnovit prave skrz one key recovery kam se samozrejme nedostanu.

Nenapada vas neco? Jsem uz vazne dost zoufalej a ten OS uz potrebuje novy cisty reinstall :(

Predem dekuju za odpoved,
Marek :)

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“