Ahoj,
potřeboval bych radu: plánuji koupit 2 notebooky (jeden mně, jeden sestře). Původně jsem chtěl počkat na Haswelly (především pro sestru, kde není potřeba dedikovaná grafika), ale je konec prázdnin a kde nic tu nic (alespoň ne v mé cenové kategorii).
-> Pro sestru by se hodil nějaký ultrabook - požadavky: 15" (především kvůli numerickému bloku), preferoval bych vyšší rozlišení (alespoň 1600*900 a víc), ale není nutnost, přenosný do školy (-> lehký), cena kolem (do) 18-20 tis., žádné velké požadavky na výkon (zatím jsem přemýšlel hlavně nad Lenovem Z500, ale jinak moc nevím)
-> Pro mě to bude asi trochu těžší. Požadavky: cena kolem 20-25 tis. (kdyby bylo něco až do 30 tis., taky by se dalo, ale radši bych nějaký do 25 tis. a poté dokoupit SSD disk), display s vyšším rozlišením (opět 1600*900 a víc), nechci herní dělo, ale rád bych na něm hrál nové hry, nevyžaduji takovou výdrž na baterku, na druhou stranu ho budu využívat i do školy (takže se musí zohlednit hmotnost)....
Z toho co jsem prošel nejlépe vychází samozřejmě lenovo Y500/Y510p (líbí se mi asi nejvíce, až na pár podstatných problémů (především dvě grafiky -> preferoval bych třeba jednu 760M/765M ; dále pomalý disk (právě by to chtělo vyměnit za SSD, už by mi ale nevycházeli finance)) a MSI GE60/70 (nejsem ještě plně rozhodnut pro 15" i když bych šel na 90% spíš do ní). Co třeba říkate na: http://www.czc.cz/nb-gigabyte-p2542g-15 ... e1jtaadii8 ?
Jinak s nákupem bych mohl počkat ještě asi 2/3 týdny, ale moc něvěřím, že se něco ještě změní....
2 notebooky,20 a 30 tis. Kč
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“