HP Pavilion 6319 ea a zvuk s Win XP

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
lovely22
občas něco napíše

HP Pavilion 6319 ea a zvuk s Win XP

Příspěvekod lovely22 » 06 srp 2007 23:42

tak sem si koupil notebook HP Pavilion 6319 ea, jak je znamo o firme HP, tak jejich driverovy support je nic moc, a kdyz clovek chce presne zjistit co ma v Pc, tak to je vetsinou slozite.

Mno, jde mi asi o toto, po asi 8 hodinach problemu, kdy sem zformatoval HDD a nainstaloval Win XP ( z duvodu ze Win Vista Home Premium ktery prijde s HP jako predinstalovany OS se mi moc nelibi, je to pomale, nekompatibilni s par programama co pouzivam, a tak ruzne ), podarilo se mi nainstalovat chybejici drivery z ruznych webu na nVidia GeForce 7400 go, 5 in 1 card reader (ricoh), a neco malo driveru pro zakladni desku - cipset intel Calistoda i945PM, a take se mi podarilo spravne nainstalovat web cameru. Ted uz mi beha vse bez problemu az na jednu jedinou malickost..

Zvuk ! A leze mmi to na nervy, nevim ani jestli je to jako zvukovka ci jako nejakej system ci pod cim presne ten driver hledat, jmenuje se to nejak jako Conexant High Definition Audio, pod Win vista to slo celkem bez problemu, i kdyz se ten zvuk cas od casu kousal a chrastel a tak ruzne, ale na to sem si s integrovanyma zvukovkama jaksi zvykl.

Jestli nekdo vi kde sehnat funkcni driver na zvukovku z HP Pavilion 6319ea anebo jestli nekdo vi jak zjistit od koho, od jakeho vyrobce je tato zvuk karta, proste jestli mi nekdo poradi jak ten zvuk pod Windows XP Service Pack 2 se vsema aktualizacema rozchodit, tak vam budu opravdu vdecny a mate u me flasku sampanskeho, na tom se muzem domluvit pres email - lovely22@seznam.cz, jen mi prosim nedavejte linky ve stylu mozna toto anebo toto, zkusil sem toho spoustu, ale uz nevim.. Mohl bych si i nainstalovat neco jako RealVNC, RAdmin ci neco dalsiho na vzdalenou plochu, kdyztak me icq je : 391-180-309, doufam ze mi nekdo helpne nebo se zblaznim a zesilim, ja vim ze nejjednodusi by bylo dat tam znova Visty, ale nechci je zatim ani videt a za druhe se prece jen tak nevzdam kdyz uz je to posledni vec se kterou si nevim rady :)

Ja vim ze je tady v tom trosku chaos, ale snad se vyznate, pro jednoduchost:

Potrebuji drivery pro Windows XP Proffesinal SP 2 na zvukovku z notebooku HP Pavilion 6319ea ( Pravdepodobne » Conexant High-Definition Audio Driver )

thanx and love,
Martin

P.S.> Asi sem PC lama, ale snazim se co muzu :)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 07 srp 2007 00:10

No neviem, ja som doteraz nasiel ovladace vzdy a boli zo stranky HP :)
Ono koniec koncov ked je model predavany s Vistou a ty uz mas ovladace priamo na recovery, tak ti nema preco HP poskytovat support XPcka, ked pre ne ten model nie je urceny...

Zvuk je inac osemetny aj na inych znackach; u mna na ASUSe vypadaval konstantne. Najprv musis totiz nainstalovat patch od Microsoftu, potom dalsi patch a az potom drivre. Holt, hoci sa to zda byt jednoduche, stale to patri do ruk technikom.

Btw., ako mi by si mi dopravil flasku sampusu? Stavim sa, ze to urcite pojde (ale pracu prenecham rad inym ;) ).

C

PS:Aby som nereptal - skus pozriet ovladace cojaviem na dv6397ea, pripadne pouzit funkciu "vyhladat" vpravo hore. Ovladace su totiz rovnake pre celu radu, takze ak hladas cojaviem ovladace na karty nVidia, tak si pozri hociktory model s touto grafikou z danej serie (dv63xx) a ten pouzi. Nie vzdy totiz uverejnia pre kazdy model vsetky drivre...

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“