NTB 13,3", 14", 17W Celeron nebo i3

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
budy
občas něco napíše

NTB 13,3", 14", 17W Celeron nebo i3

Příspěvekod budy » 25 pro 2013 23:30

1. chci notebook s 13,3" nebo 14" s normalnim LCD ne s dotykovym, klavesnici co ma na prave strane samostatny sloupek klaves Home-PgUp-PgDn-End a nizkou hlucnost ventilatoru. To je podmnka!
2. pokud mozno bez CD-mechaniky, tedy ultrabook.
3. procesor Intel s TDP 17W nebo novy 15W Haswell. ne kvuli vydrzi baterie, ale kvuli co nejnizsi hlucnosti chlazeni.
4. minimalne dva USB sloty a RJ-45. HDMI a 3,5 Jack jsou vsude.
5. cena co nejnizsi, kolem 12-14tis.

Nehledám žádné výkonné dělo. Internet, texty, občas upravit fotku. Hry nehraji vůbec, takže grafika mě stačí integrovaná. SSHD taky nepotřebuji.
- Líbí se mi Lenovo U310 ale když jsem viděl na youtube záběr jak moc se při psaní prohýbá klávesnice tak jsem ho zavrhl. Je u S400 stejný problém?
- Acer V5-431 1007U a E1-432 2955U mají navíc CD mechaniku, ale hlavně nevím jak je to hlučností ventilátoru chlazení.
- HP ProBook 430 4010U je téměř ideální, jen tady v recenzi uvádíte vysokou hlučnost.
- Samsung má dle recenzí nejlépe vychytanou hlučnost, plus možnost omezit otáčky ventilátoru snížením výkonu procesoru (Fn+F11). Má tuhle funkci ještě nějaká jiná značka?
Od Samsungu se mi líbí 530U ale rozložení klávesnice je špatně. Vyrábí Samsung nějaký model který má sloupek kláves Home-PgUp-PgDn-End samostatně? To by pro mě byla, vzhledem k propracovanosti jejich chlazení, hledaná varianta.

Nemohu nikde nalézt NTB který by vyhovoval mým požadavkům. Nezdá se mi že bych chtěl něco extra, doufám že špatně hledám, proto píši sem o radu.
Děkuji všem co mi pomůžou s výběrem.

budy
občas něco napíše

Příspěvekod budy » 01 led 2014 11:26

nikdo nemá žádný tip na tichý NTB? ani moderátoři co sem píší recenze?

Zpět na „Jaký vybrat notebook“