NTB 13"- 14" CAD,FULLHD video,kancelář CENA do 25k

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
PiPa
občas něco napíše

NTB 13"- 14" CAD,FULLHD video,kancelář CENA do 25k

Příspěvekod PiPa » 03 bře 2014 17:08

Dobrý den, už jsem z toho zoufalý...pročetl jsem co se dá, ale nějak pořád ne a ne vybrat... Je toho nějak moc.

Mé požadavky jsou:
13" - 14" matný displej(kvuli slunci), dokovatelnost (není nutnost), Trackpoint se třemi tlačítky (jako uživatel T40p v minulosti - není nutnost), SSD disk (kvůli videu, ale asi by stačil externí), 8GB RAM, 3.0 USB, HDMI, procesor ???

Moje použití:
Převážně kancelářská práce v malé komůrce kam si zalézám kvůli klidu. Pouštění videa do televize. Tahání do postele + všude možně po baráku. Občasné otevírání 3D modelů - to už bylo na hraně.
A proč to všechno vzniklo je, že jsem koupil GoPro3 a můj stávající NTB z toho ani nepusil video natož nějaká práce s ním....

Mám favority, ale nechci ovlivňovat porotu.

Děkuji předem za rady. Petr

PiPa
občas něco napíše

Začnu sám...

Příspěvekod PiPa » 05 bře 2014 07:30

Do mého výběru se dostali tyto kandidáti.
Lenovo T420/430, ale nevim jestli by mi stačil výkon. Da se sehnat za slušný prachy, ale moc jich neni.
Dell E6320/30 to samé, ale nemá tak dobrý trackpoint...
Favorit byl T440p, ale po tom co jsem tu hnusnou velkou šedivou krabici viděl... a vůbec 40 serie nevím jak na tom je s s touchpad/trackpoint tlačítkama - bojim se ze to není ono..
Dell e6440 případně e6430 jsou zatim asi největší favoriti. E6440 se da sehnat za 26k novej, ale základ. e6430 se da sehnat za 20k ale ve full výbavě... Tak nevim co je lepší??

Zpět na „Jaký vybrat notebook“